kame.mazvile parašė:
Ka galetu reiksti ta antra plonesne juostele?
Manau, kad tai tiesiog išdžiuvimas. Mačiau ir aš tokią, nesilaukiau.
kame.mazvile parašė:
Ka galetu reiksti ta antra plonesne juostele?
Manau, kad tai tiesiog išdžiuvimas. Mačiau ir aš tokią, nesilaukiau.
Sveikos 🙂👠
Iškilo tokia dilema, prieš 7dienas su vyru turejom santykius, mm turejo pasirodyti pries 4dienas,taip gaunasi kad veluoja 4dienas, temperatura laikosi 37.5 ir nemaziau 37, i wc daznokai einu slapintis pastarasias dienas ko nera buve, dariausi ta testuka ankstyvuji tai rodo neigiama, ar gali buti kad esu nescia bet testas nerodo nes uzkibo vos katik? 🙄
Gretaxx parašė:
Sveikos 🙂👠
Iškilo tokia dilema, prieš 7dienas su vyru turejom santykius, mm turejo pasirodyti…
Taip, gali dar nerodyti. Galbūt nusivėlino ovuliacija, gal dar tik kokia 4-5dpo. Už max 10d, jei neateis mėnesinės, paaiškės, laukiatės ar ne. Testuočiausi nuo savaitgalio.
Gretaxx parašė:
Tarp kitko siandien dariausi profilaktiskai tyrimus kuriuos buvo paskyrusi ginekologė prieš menesi.
Ar ums gydytoja neminėjo, kad šitie tyrimai daromi 2-4 ciklo dieną? Realiai , jei jums dar nėra MM, jie visiškai neteikia jokios informacijos...
Helly parašė:
Ar ums gydytoja neminėjo, kad šitie tyrimai daromi 2-4 ciklo dieną? Realiai , jei jums dar nėra MM, jie visiškai neteikia jokios informacijos...
Neminėjo, tiesiog pasakė pasidaryti hormonus bei skydliauke nes pries 5menesius buvo nesivystantis nestumas ir buvo daryta abrazija.
Sveikos. 🌸
Pirmą vaiką planavome 3metus.Dabar dukrytei 2,6m. Atrodo per tą ilgą planavimą jau tiek visko žinojau, bet.. Dabar sunerimau.. Susirgti turiu vasario 26d., ( prieš 7d. Viskas vyko su netiketai laiminga pabaiga🙈) Su pirmaja nieko nejaučiau pastojusi. Bet šiandien nesijaučiu, kaip visada. Pilvo maudimą nurašau, kaip požymi nes pamausdavo ir prieš mm. Bet miego potraukis dieną, šiandien atsirado( nors esu pratusi po 6val per parą miegoti jau senai ir jokių miegu dieną ), spenelių jautrumas, pusryčių atsisakiau, nes galvojau apsivemsiu, jei bent atsikasiu🙄 nejaugi gali būti?? Ar peranksti būtų simptomams jei mm turetu būti 26d.?
Freja. parašė:
Sveikos. 🌸
Sveika
koks ciklo ilgis? kada maždaug ovuliacija turėjo įvykti? Mano situacija panaši, tik susirgti turiu 21-24dienomis, šiaip ciklas kiek svyruoja mano, bet pajaučiau po nesisaugojimo maždaug dvi dienos po įvyko ovuliacija. O pojūčiai mano irgi įdomūs, labiausiai tai pilvo pūtimas, maudimas, miego noras pasireiškė. Gali būti ir kiti dalykai įtakoja, bet labai viliuosi, kad
starlaima parašė:
Sveikakoks ciklo ilgis? kada maždaug ovuliacija turėjo įvykti? Mano situacija panaši, tik susirgti turiu 21-24dienomis, šiaip ciklas kiek svyruoja mano, bet paj…
Sveika. 😊Ciklo ilgis 30~35dienos, kad vyko ovuliacija jaučiau vasario 11d🙈 tai šiandien 9dpo. Kažkodėl jaučiu, kad laukiuosi. Nenormaliai jautrūs speneliai, pilvą maudžia,miegas ima pastoviai, o ir šleikštulį jaučiu. Ir tikrai neprisisvajoju, nes planuose leliuko kaip ir nebuvo 😄 Šeštadienį gadinsiu testą ir kažkodėl širdis jaučia bus ll🥰
Sveikos
aš irgi planuoju leliuką. Dar tik pirmas ciklas kada dirbam saziningai. Pagal tevu darzeli ovuliacija turejo buti treciadieni, menesines apie 14-15d. Vakar išlėkiau i darbą, taip buvo negera, silpna, kojos prie žemės linko, šaltis purtė, bet galvojau, kad tiesiog prisigalvojau... išėjau iš darbo ankščiau, gryzus namo pasimatavau temperatura, tai buvo 37,5 (po pažastim) nei gerklės neskauda, nei nosis bėga, nieko, tiesio. Taip pat maudžia pilvo apačia... ar gali būti kad kaźkas užkibo? Ar tiesiog sutapimas...
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai