simute_e parašė:
Dabar turetu kilti pagal viska jei ov ivyko
Na ok. Aciu ;) po poros dienu imesiu grafika pazesim ka rodys keliu dienu begyje ;)
simute_e parašė:
Dabar turetu kilti pagal viska jei ov ivyko
Na ok. Aciu ;) po poros dienu imesiu grafika pazesim ka rodys keliu dienu begyje ;)
Eerikute33 parašė:
Ok
Man tai taip keistai si men pirma diena kai matuoju o bt 36.8, man lyg per auksta, bet naktis tokia bemiege buvo, uzmigt niekaip nesiseke, paskui vaikas blaskes, verksleno, gal tas itakos turejo
simute_e parašė:
Ok![]()
Man tai taip keistai si men pirma diena kai matuoju o bt 36.8, man lyg per auksta…
Skaicius esu kad uztenka 3val miego
seip sakau nelabai nusimatau apie bkt matavima tad mazai ka galiu pakomentuoti ;)
Eerikute33 parašė:
Bet jis visa gyvenima pas mane toks trumpaso turiu jau dukryte, pavyko is antro ciklo su pirmaja ;)
Ne i jusu grafika zvilgtelejau... Jei visa laika toks ciklas ir nesunku buvo pastoti pirma karta, reikia manyti, kad ir antra gandra greitai prigausit
Kai turesit viso menesio grafika bus lengviau surasti kas kur ir kada.
Eerikute33 parašė:
Skaicius esu kad uztenka 3val miegoseip sakau nelabai nusimatau apie bkt matavima tad mazai ka galiu pakomentuoti ;)
Maziausiai reiktu 6 valandu miego, ir maziausiai 3 valandos nepertraukiamo miego iki matavimo (t.y. kad paskutines tris valandas nekeltumet kojos is lovos, negertumet skysciu ir pns). bet koks judesys - pakelia temperatura ir matavimai nebetikslus. Net jei nakti atsikelsit i wc ar prie vaiko - BT jau nebebus idealiai tiksli.
pierla parašė:
Žinok man jis vis trumpėja, nežinau ar tai Inofolic dėka, bet trumpėjaDar labai keistas dalykas, radau KB, tačiau kaklelio padėtis žemai, ar gali taip būti :)?
…
oj as noriu tiketis irgi sutrumpejimo, nes po 40 dienu turet cikla jau nusibodo
- Pagrandukas - parašė:
Maziausiai reiktu 6 valandu miego, ir maziausiai 3 valandos nepertraukiamo miego iki matavimo (t.y. kad paskutines tris valandas nekeltumet kojos is lovos, negertu…
Mazoji jau senai visa nakti miega. Dar ilgiau nei as miega, tai del to viskas ok
aciu uz atsakymus, toliau seksiu bkt ir jei ka kreipsiuosi cia ;)
Eerikute33 parašė:
Skaicius esu kad uztenka 3val miegoseip sakau nelabai nusimatau apie bkt matavima tad mazai ka galiu pakomentuoti ;)
Seip as ir dar zalia, bet jau kazka kertu
- Pagrandukas - parašė:
Maziausiai reiktu 6 valandu miego, ir maziausiai 3 valandos nepertraukiamo miego iki matavimo (t.y. kad paskutines tris valandas nekeltumet kojos is lovos, negertu…
Man si naktis tragiska buvo, jauciu net miego nepertraukiamo nebuvo 3 val, pazymejau kaip trigdzius, ar ta tempa visai nutrint? Kaip pasielgt
simute_e parašė:
Man si naktis tragiska buvo, jauciu net miego nepertraukiamo nebuvo 3 val, pazymejau kaip trigdzius, ar ta tempa visai nutrint? Kaip pasielgt![]()
tegul buna su trikdziais
, nereikia trinti
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai