Sunrise parašė:
Gavau rezultatus progesterono, tai visgi O įvyko nors TD kiaušinuko neduoda![]()
Mano PRG 56,14 normos 5,3-86, sakoma kad O įvyksta jei PRG daugiau nei 20-30![]()
Pas mane 1257 prg, tai super ovuliacija buvo
Sunrise parašė:
Gavau rezultatus progesterono, tai visgi O įvyko nors TD kiaušinuko neduoda![]()
Mano PRG 56,14 normos 5,3-86, sakoma kad O įvyksta jei PRG daugiau nei 20-30![]()
KYSKAMIAU parašė:
Manyčiau kad tau ov buvo 15 cd,o kada TD duoda?![]()
TD r duoda 15 cd, aš čia pagal fertility friend 13 cd padariau
pierla parašė:
Turbūt kažką maišot
norma prg iki 86, o jūsų 1257? Gal prl turėjot omeny?
imeldutia parašė:
Turbūt kažką maišotnorma prg iki 86, o jūsų 1257? Gal prl turėjot omeny?
Matavimo vienetai gal kiti, mU/.. ups, tikrai prolaktinas
susimaisiau
pierla parašė:
kelinta dpo darotes ta tyrima? nes as kai dariausi 8dpo pas mane PRG buvo tik 8,4
Ladybird05 parašė:
kelinta dpo darotes ta tyrima? nes as kai dariausi 8dpo pas mane PRG buvo tik 8,4
Reikia daryti apie 7 dpo. Jeigu toks skaičius, ovuliacija greičiausiai neįvyko
na bent man taip buvo panašiai
Labukas
na zinokit visai nieko nesuprantu, va koks mano snd grafikelis tevu-darzelis.lt/rk36645@151216fc5d9 atrodo lb viskas gražiai, ov kaip ie turėjo būti 20cd, bet neiskentusi pasidariau nt ir pamačiau vaiduokliuka, norėjau įkelt foto, bet dar neryškus ir fotkej sunku įžiūrėti
tai kada ta ov man buvo? Td ov skaiciuoklej rodo, kad turejo buti gruodzio 29, grafikelis rode tiketina (kiausinukas buvo punktyrinis)- 31, o kai pakilo sausio 4bkt, tai ismete ta diena normalu kiausinuka,kuris ir grafike matosi.. Jeigu jau rodo vaiduokliuka, tai ov buvo anksciau, bet implantacijos dar nesulaukiau. O gal tik jos nepastebejau.. Bet be implantacijos ir testas vaiduokliuko tikriausiai nerodytų?
pierla parašė:
Matavimo vienetai gal kiti, mU/.. ups, tikrai prolaktinassusimaisiau
![]()
matavimo vienetų tokių nėra, kad toks prg būtų
sakiau, kad čia turbūt bus prl.. ryškiai per aukštas.. ėjot su tais tyrimais pas gydytoją?
Ladybird05 parašė:
šiaip toks prg dažniausiai reiškia, kad Ov neįvyko.. arba nepilnavertė..
pierla parašė:
Kadangi cia pas jus ne PRG bet prolaktinas tai jis gerokai per didelis pastojimui, pasikonsultuokite su gydytoja
Ladybird05 parašė:
15 CD ir matavimo vienetai mU/l, bet pas mane problema yra virsiju normas
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai