Čepau parašė:
Taip pat pirmas?![]()
Jo pirmas :))) labai laukiu kada jau bus galima leliuka laikyti ant rankyciu ;]]] oj dar zinok net nezinau kur gimdyti, vieni sako gerai mazyli, kiti kad ten baisu ir bla bla bla
tai neapsisprendziu
Čepau parašė:
Taip pat pirmas?![]()
Jo pirmas :))) labai laukiu kada jau bus galima leliuka laikyti ant rankyciu ;]]] oj dar zinok net nezinau kur gimdyti, vieni sako gerai mazyli, kiti kad ten baisu ir bla bla bla
tai neapsisprendziu
Gala parašė:
As kaune gimdysiu klinikosedata numatyta birzelio 12d, bet gine jau nuteike, kad birzelio 1 jau tikrai tevais busim
![]()
Nu jei taip tai Jums pasiseke
Man tai kolkas birželio 18 d
Sveikutes
pastebejau, kad dauguma mamyciu uz zippius
mes lyg ties emaljunga apsistojom.
Penktad.pasimatymas su pilvelio gyventoju. Pagaliau. Taip seniai nesimatem, O ir judesiuku dar nejauciu
noresi zinosi, kad viskas gerai
Turetume suzinoti lyti. Laaaabai laukiu susitikimo
Mistikos geles parašė:
As irgi jauciu![]()
Šiaip iš tikrųjų su pirmąja dukrytę turėjau tutį ir labai labai patenkinta buvau.
Persikėliukas parašė:
Tai gal jau planuojate kur Kaune gimdyti? ;]]]
Is kauno, Klinikose galvoju
Aš visiem sakau kad man po pirmo gimdymo lašiniai ant pilvo dar likę, tai naujo pilvo dar nesimato.
Man gimdyt kol kas nustatyta 30tą dieną, bet aš jau pasimokiau iš savo klaidos ir mamos paprašiau atostogų pasiimt nuo birželio pradžios. Pirmąją gražuolę taip pat turėjau gimdyt 28d., o pasibeldė į pasaulį 7d. Tai buvau namuose visiškai viena, gerai kad bent jau daiktus buvau susikrovusi...
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai