Idol parašė:
Man leido kita diene po cp kai jau stojausi...
taip ir maniau, kad kažkoks toks. O sakykit kokį dydį reikia pirkti?
SANDRA Š M parašė:
10.11 pasauly isvydo mano mazieji angelai Markas(2750kg.) ir Oskaras (2860kg.) Esam sveiki ir jau namuciuose !!! Visoms dar laukiancioms stiprybes!!! O jau suailauk…
valio!!!! sveikinimai didžiausi, kokios geros naujienos.. ale kaip visos byra..wow
Zuikio zmona parašė:
Mums irgi naktis buvo puiki-22val uzmigom, kelesi 3 val, pavalge ir vel miegojo iki 7, tai po keliu iseiles nemigo naktu 3 val as jauuzmigt nebegalejau, jauciausi i…
niu geras, su dvynukais nemiga kankina
kaip jūs čia mus optimistiškai nuteikiat
AVAK parašė:
Sveikos! Komentaru jau neperskaiciau, tikiuosi pas visas viskas gerai!
Siandien, 37 sav, 17:22 gime 2560 gr svorio berniukas, 17:29 - 2700gr svorio merga…
niu da viena
kaip nerealiai, wow
o kaip jūsų leliukai, abu galvytėm žemyn buvo? aš neapsisprendžiu ar pačiai gimdyti (mano pirmas eina galvyte, o kitas sėdi), ar leisti cezarį daryti.. nes klp pasirodo nelabai yra kam priimti tokio gimdymo, tik skyriaus vedėjas turi pakankamai patirties.. nes jų tokia politika, kad jei komplikuota, tai iškart daro cp. bet žinau, kad kaune tokius priima ramiai.. ech.. net nežinau ką daryti.. akušerė mano dirba klp gimdymo namuose, tai sakė suorganizuos konsultaciją pas skyriaus vedėją. nes tokia nežinia mane kankina..
tiesa, užvakar važiavom i GN, nes taip dažnai man traukia tą gimdą ir kartais jau nejuokingai visai
tai trumpėja po biški tas kaklas mano, bet dar kritinės ribos neperžengė, neguldė, vaistukų plaučiukams neleido, nors jau kalbėjo apie tai.. tikiuosi ištemsim patys.. ale traška braška mano pilvas, mažiai cunamius ten kelia, kartais toks vaizdelis kaip iš ateivių filmo