kruopele parašė:
Sveikos!as jau turiu savo dziaugsmus.
Vakar gime Teja 47cm 2320 bei Tauras 50cm 2870. Esam sveiki ir laimingi.![]()
Didziausi sveikinimai
kruopele parašė:
Didziausi sveikinimai
Ingrida Ju parašė:
Tai pasake gimdyk ir paleido namo? Keista gydytoja, kaip gimdyt zmogui , jeigu nieks nevyksts
Parašė siuntimą, ryt 9 val į priimamąjį važiuosiu. Tai ten gal ką darys. Bet visa naktį praskaudejo pilvo apačią. Aišku skausmas ne toks didelis, užmigti galėjau. Lauksim rytdienos.
Idol parašė:
O kas kiek laiko kartojasi ? Ar nereguliariai ? Man tai vakar irgi maudimu buvo,bet manau kad nuo vairavimo...
sveikos, aš irgi pastebėjau, kad vairuojant ar net kai veža mašina pradeda gimdą traukti, o jei dar kelias nelygus tai šakės, tokie stiprūs pradeda imti ir skausmingi.
kruopele parašė:
nu fantastika
labai labai dideli sveikinimai kruopiukams
Alinaza parašė:
Sveikos ir as jou supu savo princus pirnas2.850kg 49cm antras 2.650kg.47cm.
wow
kai pabiro leliukai
didžiausi sveikinimai. nepamirškit dalintis įspudžiais, aišku kai rasit minutėlę
majority parašė:
Aš katik po gydytojos. Tai liepė gimdyti.visa nestuma buvo tyrimai geri, o dabar atsirado baltymo šlapime, spaudimas pakilęs. Tai kažkaip reik pasistengti g…
niu va.. ale jau laikas laikas.. tai kaip skatinsit? vyrą užlaušit biški
Idol parašė:
Siandien po cp gime broliukai 37+3d 2400 ir 2600... labai labai laimingi visi![]()
niu nerealiai
kai pabiro visos.. wow.. niu net susigraudinau
linkėjimai berniukams ir tėveliams. laukiam laukiam įspūdžių
majority parašė:
Parašė siuntimą, ryt 9 val į priimamąjį važiuosiu. Tai ten gal ką darys. Bet visa naktį praskaudejo pilvo apačią. Aišku skausmas ne toks didelis, užmigti galėjau. …
niu tai ir jumis tuoj iškrapštys
pas mane kaklelis pradėjo trumpėti, liepė tempus pamažinti.. ale kur juos dar mažinti? ir taip nieko neveikiu.. vos valgyt padarau, trobas apsikuopiu.. nu dar šen ten pavažiuoju.. nu gerai gerai.. gal reiktų apsiriboti sofa
Idol parašė:
Siandien po cp gime broliukai 37+3d 2400 ir 2600... labai labai laimingi visi![]()
o cp planinis buvo? ar dėjotės kažkokią tašę į cp ir ar yra skirtumas ko reik po cp ir ko po natūralaus gimdymo?
Giedre09 parašė:
Kazi kiek cia musu beliko nestukiuvisos tik gimdo
as kai guliu jau jauciu i sonkaulius kad spir kai sedu ar vaikstau tai ne.
Niu daug kam suveikia šitas "receptas"
As tai PUIKIAI jaučiu savo vyrukus, jau tiek malas ir "stogą" kilnoja, visas pilvas banguoja ir nesvarbu ar as valgyt darau ar masina vairuoju ar ramiai guliu. Aišku kai ramiai guliu tada maloniau ir pasidžiaugti ir pabendrauti su jais, o kitaip tai skaudžiai ir nepatogiai labai buna. Daktare sakė, kad maziai jiems labai vietos, nes pilvukas nėra toks didelis ir nespėja su berniukų augimo tempais.
rasa.ra parašė:
niu tai ir jumis tuoj iškrapštys![]()
Kaklas ir man trumpeja, db Ntta kart del jo guliu ligoninej, per savaite namuose sutrumpejo 1cm or db jau kritinis ilgis, na tikiuos tems dar mano maziai kelias savaites bent
Prisiduodu ir aš. Vakar 14:55 gimė brolis, po 3 min sesute. Svoriukai po 2900, ugiai 51 cm. Gimdžiau siauliu vaiko ir motinos klinikoj. Personalas super. Atvažiavau į priimamąjį 13 val. Su 6 cm atsidarymu. Sąrėmiai prasidėjo ryte nuo 9. Tai viskas labai greitai ir sklandžiai. Nebuvo išnešė leliuku. Vieną dėjo tėčiui ant krūtinės, kita man. Gydytoja selfie daręs
Visom linkiu tokio lengvo ir greito gimdymo.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai