Manau nieko blogo apsiprest pabut su vaikeliu menesi vieniems, be lankytoju. Na as irgi tik tevu lauksiu, bet ir tai tik namie, ne ligoninej. ner ten ko vaiksciot. Ir draugams jau senai senai kai dar nesilaukiau esu pasakius kad jau pas mane po kokio menesio tiktai, kad dar nesumastytu i ligonine atlekt su visais vaikais... bakteriju uznest... nes kaip suprantu jiems viskas normaliai, tik vaikas islindo ir jau vos ne ant prekystalio ji reik padet kad visi apziuretu ir ivertintu. Manau parsivezus vaikiuka namo viskas taip pasikeicia, reikia apsiprast, susideliot viska, isivest siokia tokia dienotvarke. na ir tada prasom. be to nemanau kad pati grozio karaliene busiu o vistiek norisi padoriai pries zmones atrodyt, tai viskam tas menuo buvimo tik tryse skirtas, ir leliukui ir mamai ir teciui. kai visi apsiprasim sustipresim tada ir rodysimes. na aisku nesakau kad menuo ir taskas, gal turmpiau gal ilgiau, ziuresiu kaip paciai viskas atrodys. Nors vyras mano isivaizdavo kad draugai jau kita diena gales atetit, tai irgi teko praauklet, kad ner ko. Is vis man nesuprantamas noras zmoniu verstis pas katik gimusi vaikuliuka, kazkoks atsakomybes neturejimas, o jei neduok dieve kokia bakterija atnesi ir susirgs tada kudikelis. As ir vyrui pries penkis metus neleidau pas jo draugus ka tik gimusio leliaus eit lankyt, nors tu draugu nepazinojau dar, kazkaip man viskam savas laikas turi but
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus