kristincia parašė:
Pasikeite po harmony tyrimones pries tai klinikose Abraitis 100% sake mergaite
![]()
aaa, as kazkaip buvau praleidusi apie mergaites prognozes
man tik berniukas galvoje uzsilikes buvo
kristincia parašė:
Pasikeite po harmony tyrimones pries tai klinikose Abraitis 100% sake mergaite
![]()
aaa, as kazkaip buvau praleidusi apie mergaites prognozes
man tik berniukas galvoje uzsilikes buvo
Kreta parašė:
aaa, as kazkaip buvau praleidusi apie mergaites prognozesman tik berniukas galvoje uzsilikes buvo
![]()
Jo, jo...
po harmonio tyrimo gavau dvi naujienas, viena kad visas gerai, kita kad pasikeite lytis :)))) dabar jau berniukas, net uk ligoninei per skana patvirtino berna
kristincia parašė:
Jo, jo...po harmonio tyrimo gavau dvi naujienas, viena kad visas gerai, kita kad pasikeite lytis :)))) dabar jau berniukas, net uk ligoninei per skana patvirtin…
Manoji irgi visad aiskiai pasirodo, kad panele
visai ne kukliai skescioja kojom
AgneHill parašė:
O aš gavau dovanų tokia , ir nepildziau jos...pirmos vaiko sruogos nukirptos nesaugojau ir tt ir pan- žodžiu, sentimentalumo nulissvarbius įvykius prisimenu …
as turiu savo knyga mamos pildyta. kaip man patikdavo skaityti. ir pirmai nupirkau pildziau viska ko prase. ir db zadu pirkti.
AgneHill parašė:
O aš gavau dovanų tokia , ir nepildziau jos...pirmos vaiko sruogos nukirptos nesaugojau ir tt ir pan- žodžiu, sentimentalumo nulissvarbius įvykius prisimenu …
Pas mane tas pat
keli sakiniai irasyti ir tuo baigesi viskas
o turejau 4 knygas padovanotas
fricukeaaa parašė:
Mamytes turiu intymu klausimuka. Ar jum nera ar buvo patinusios tokios putlios pasidariusios lytines lupos. Man jau kury laika. Nieko neskauda. Ar tai gali buti ku…
Normalu, dėl nėštumo viskas. Pagimdysi ir praeis
Lūšiukė parašė:
Normalu, dėl nėštumo viskas. Pagimdysi ir praeis![]()
Aciu uz ats. Pirmas leliukas. O kad su midvaif pakalbeti tai reiketu vertejos pagalvos. Lb lb minimaliai kalbu angliskai pati. Tai ramiau. Nieko cia blogo nera. Aciu dar karteli
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai