ugnele1 parašė:
Didziausi sveikinimai ir nuo musu visu.
aciuka,,visos jus mielos,,cia kaip tikri namai,,ir pasidziaugiam ir paliudim,,mes dabar daug valgysim,,kad augtume dideli ir stiprus
ugnele1 parašė:
Didziausi sveikinimai ir nuo musu visu.
aciuka,,visos jus mielos,,cia kaip tikri namai,,ir pasidziaugiam ir paliudim,,mes dabar daug valgysim,,kad augtume dideli ir stiprus
pimperziukas parašė:
sakem su vyru nusiuntinesim ir paziuresim nu noreciau visvien per mamos gimtadieni pagimdyt nezinau sakiau gal pavyks...
oi mergyt bus kaip bus,,nebent planini cezari darytu,,tai dar pakoreguotum dar,,as ir dabar ant juoko permeciau kad man butu pati rugpjucio pradzia,,ir nenoriu,,nes mano brolis gimes liepos paskutine,,,tai as nesiosiu kiek galesiu,,kad tik jam nedovanot,,pats gali sau pasidovanot o as cia ne prie ko
alviktoryal parašė:
oi mergyt bus kaip bus,,nebent planini cezari darytu,,tai dar pakoreguotum dar,,as ir dabar ant juoko permeciau kad man butu pati rugpjucio pradzia,,ir nenoriu,,nes mano brolis gimes liepos paskutine,,,tai as nesiosiu kiek galesiu,,kad tik jam nedovanot,,pats gali sau pasidovanot o as cia ne prie ko![]()
sakiai kad kazkur krutine skausmas, tai pirmas mano vyro posakis dar savaite pries suzinant - tavi krutine padidejo, ir man taip skaudejo bet veliau praejo kazkur po pirmo trismestro :DDD o ziuret o neturi skausmu kaip pries menesines tokiu ziauriu skausmingu??? man laikesi net nuo kokiu 4 iki 8savaiciu buvo toks ziaurus skausmas kartais net parkrisdavau ant grindu :}
KristinaBeqiri parašė:
sakiai kad kazkur krutine skausmas, tai pirmas mano vyro posakis dar savaite pries suzinant - tavi krutine padidejo, ir man taip skaudejo bet veliau praejo kazkur po pirmo trismestro :DDD o ziuret o neturi skausmu kaip pries menesines tokiu ziauriu skausmingu??? man laikesi net nuo kokiu 4 iki 8savaiciu buvo toks ziaurus skausmas kartais net parkrisdavau ant grindu :}
laba ryta,,na man pamaudzia truputi viena sona,,kita,,bet nera ziaurei kolkas,,jei juokiuos gerai tai iskart pilvo apacia skauda,panasu i mmm skausma,bet budavo ir skaudziau kai susirgdavau,,jo apie krutine tai vyras ir vakar sako kad ji iskart didesne,,bet man tai ji tokia pat,,tiek kad standi,,kieta
Pirmiausia sveikinu, nes matau planuotas leliukas lauktas ir todel daug dziaugsmelio turite labai faina zinia, o dar tiek rupesteliu turejai dabar turesi visas teises i atsiputima.... !!!
Dizaugiuosi, maniskis irgi kai dar nezinojau kad laukiausi pasake ei turbut pas tave naujas gyventojas o krutines grozis o as pagalvojau pries menesines visada krutine lipdavo lauk
Tai va po to seke tokia pati procedura testas (aisku buvo dvi ryskios ryskios) Na ir tada sokas aaa uuu ka daryti dizaugtis bet ir baisu tuo paciu gera ir malonu! Viskas praeis tada ramybe tokia uzplauks ir laukimas laukimas...
Beje kiek tau metu?
Mergyte27 parašė:
Pirmiausia sveikinu, nes matau planuotas leliukas lauktas ir todel daug dziaugsmelio turite labai faina zinia, o dar tiek rupesteliu turejai dabar turesi visas teises i atsiputima.... !!!Dizaugiuosi, maniskis irgi kai dar nezinojau kad laukiausi pasake ei turbut pas tave naujas gyventojas o krutines grozis o as pagalvojau pries menesines visada krutine lipdavo lauk
![]()
Tai va po to seke tokia pati procedura testas (aisku buvo dvi ryskios ryskios) Na ir tada sokas aaa uuu ka daryti dizaugtis bet ir baisu tuo paciu gera ir malonu! Viskas praeis tada ramybe tokia uzplauks ir laukimas laukimas...
viskas gi suprantama,,emocijos uzpludo,,as nakti net miegot negalejau,,vis lindo visokios mintys,,vijau jas salim,,nieko neisejo,,kaip nemiegu taip nemiegu,,po to 5 val ejau duonos valgyt i virtuve,,kazkas susisviete,,,man 26,
Beje kiek tau metu?
Mergyte27 parašė:
Kazkas artimo turkas 26 metai plius uzimtumas ir nestumas :))))Laikykis ir dziaukis laukiame kada pakeisi ta gandreli i pilveli ;)))
na kai apsilankysiu pas daktare tuomet pakeisiu butinai,,kita pirmad ar antrad paskambinsiu jai,,ziuresim kada leis apsilankyt
alviktoryal parašė:
oi mergyt bus kaip bus,,nebent planini cezari darytu,,tai dar pakoreguotum dar,,as ir dabar ant juoko permeciau kad man butu pati rugpjucio pradzia,,ir nenoriu,,nes mano brolis gimes liepos paskutine,,,tai as nesiosiu kiek galesiu,,kad tik jam nedovanot,,pats gali sau pasidovanot o as cia ne prie ko![]()
hmmm,,...nu mastau ,kad jei labai nooresiu tai pavyks nu
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai