zurza parašė:
sveikos,mielosios![]()
man siandien matyt kazkokios planetos galva susukusios...nznau,gal nelabai mandagus klausimas ir suprasiu,jei neatsakysit,arba pagalvosit,kad as truputi su galva susipykus....bet man va idomu,ar jus nesijauciat isnaudojamos,tos, mielos, mamos,kuriu vyrai yra nelegalai? "uztaiso" jum vaika, po to butina tuoktis vos ne "del seimos"....o ant ranku jusu "nenesioja"...aisku,as pastebejau,kad nemazai jusu esat labai laimingos....bet negaliu nepastebeti,kad kai kurios ne tik pasidziaugiat,bet ir pasiguodziat neretai....
![]()
Yra, tikrai yra, net labai didele nuoskauda, jausmas kad susidejes su nelegalu, ir pats tampi nelegalu. Kiek lako noriu grysti I Lietuva, negali vien del to kad o gal jam reikes kazkokio dok, o as tuo tarpu busiu Lietuvoje, ir jam vel stabdysis visi dok. Reikia pas daktara, negali grysti, nes ziuri jo dokumentu, nori pas savus, negali, nes vel tapati priezastis, gautum pasalpas, gyventum geriau,daugiau ne ik sau bet ir vaikui galetum duoti, negali imti pasalpu, nes jis vizos negaus, .... Sunku, labai sunku, sakau kitakart man rimtai stogas vaziuoja. Trauktis nebera kur, tai kenti dantis skandes, ir lauki kada greiciau isaus tas sviesenis rytojus ir baigsis saves irvaiku kankinimas tik del kazkieno kito legalizavimosi.