biteboo parašė:
SveikosČia ne į komuną reikia skambinti, nieko jie nepasakys. Reikia į UD, o tiksliai šiuo numeriu: 70121862
o yra kazkoks laikas kada skambinti? Ka sakyt paskambinus?
biteboo parašė:
SveikosČia ne į komuną reikia skambinti, nieko jie nepasakys. Reikia į UD, o tiksliai šiuo numeriu: 70121862
o yra kazkoks laikas kada skambinti? Ka sakyt paskambinus?
biteboo parašė:
neina prisiskambint situo numeriu...
Goose parašė:
matau kad siandien tavo svente?sveikinu
![]()
eisiu treciadieni i komuna pasiklaust, lengviau man kalbetis akis i aki nei per te…
ne komina moka pinigus o UD,todel komunoj tau sakys skambintis jiems...;) beje aciu uz sveinima...;)
debesiukas1 parašė:
ne komina moka pinigus o UD,todel komunoj tau sakys skambintis jiems...;) beje aciu uz sveinima...;)
Skambinau vakar i UD rasiau FB, prasiau nr ir po to parasiau ka sake, kas esa grupej danijos mamyciu matys
Sveikos. dukrai suejo 5 metai kita met prades su savo grupe lankyt nuline. Kaip cia yra su tais testais pries mokykla, i ka jie daugiau orientuojasi? darzeli pradejom lankyt 4 metuku kai atvykom i DK. Kalba manau pakankamai gerai, zinoma ne visada viska supranta, ne visada viska pasako, bet aukletojos sake, kad puikiai delioja sakinius. Pasakiau, kad noreciau papildomai kur mokyt kalbos, sako nereikia ismoks. Ar ne per sunku bus kai prades lankyt mokykla, ar netrukdo tas kalbos barjeras? tai man idomu. Bijau, kad nenukentetu mokslai del to, kad neatsiliktu mergaite. Juk kaip startuoja vaikas manau yra labai svarbu. Norim kartu det visas pastangas, bet ir is musu dar tokie kalbininkai..
Danija- parašė:
Sveikos. dukrai suejo 5 metai kita met prades su savo grupe lankyt nuline. Kaip cia yra su tais testais pries mokykla, i ka jie daugiau orientuojasi? darzeli pradej…
Sveika,
musu situacija buvo panasi. Mano mergyte pradejo lankyti daniska darzeli nuo 4 metu, i nuline ja isleido be problemu, irgi patestavo ir pasake, kad papildomai mokytis jai nereikia. Tikrino kaip ji ka supranta, kaip atsako i klausimus, ar parodo reikiamus paveiksliukus, priklausomai nuo ko klausia ir siaip kokius zodzius zino.
Nulines klases bijoti nereikia. Nuo darzelio mano manymu skiriasi tuo, kad tiesiog vaikai pripranta prie naujos disciplinos, kaip issedeti suole ilgesni laika, klausytis mokytojos ir kad bus ne tik zaidimai galvoje. Aisku turi ir laiko pazaisti, pabendrauti vieni su kitais. Yra mokomi raidziu, skaiciu, bet viskas ne taip "rimta" kaip pirmoj klasej. Mano dukrytei uzteko danu kalbos ziniu ir , zinoma, dar daugiau kalbos ismoko. Nors aisku as jaudinausi, bet vaikai greitai visko ismoksta, tai tik laiko klausimas kada ji papildys savo zodyneli.
Sveikos. Mano maziui jau 3 kart ausu uzdegimas
du kartai pirmi buvo stiprus sis kartas mazesnis ir tik vienoj ausi tai man keista biski, kad Danijoje jie labai retai raso antibijotikus, nebent jau neisvengiama, as suprantu pries tai kai du kart buvo ausu uzdegimai ir tikrai stiprus privalejom gert antibijotikus, bet dabar sake pats gydytojas kad uzdegimas nera didelis, nera stiprei paraudus ausism, bet vistiek skyre antibijotikus, gal kad kad temp labai auksta yra? 38 buvo namie, pamatavo ligoninein39,7
ar todel kad jau nepirmas kartas ir ausu uzdegimui jie reikalingi? Ar galima neduot?
saulytule parašė:
Sveikos. Mano maziui jau 3 kart ausu uzdegimasdu kartai pirmi buvo stiprus sis kartas mazesnis ir tik vienoj ausi tai man keista biski, kad Danijoje jie labai r…
Siaip jau DK retai kada gydytojai antibiotikus raso "siaip sau". As girdyciau,nes ausu uzdegimas ,o ypac vaikui nera juokai,nes gali plius ir nukeliauti tas uzdegimas ir kazkur daugiau.Juolab ir tem.tikrai auksta. Sitoj vietoj savivale as neuzsiimciau. Linkiu bet kokiu atveju greit pasveikt jums.
saulytule parašė:
Sveikos. Mano maziui jau 3 kart ausu uzdegimasdu kartai pirmi buvo stiprus sis kartas mazesnis ir tik vienoj ausi tai man keista biski, kad Danijoje jie labai r…
jei tokia temperatura butina,nes organizmas jau pats nesusitvarko....mums buvo viena karta ausu uzdegimas sake,kad labai mazas,tik viena ausyte truputi paraudus,bet buvo auskta temperatura ,tai irgi gerem antibijotikus ,mums tada buvo metukai....siaip nereikia juokauti su ausu uzdegimu,mano giminej yra mergina kuri negirdi,nes laiku nepastebejo ir negyde uzdegimo...todel dabar ji negirdi ir nekalba,nes mazyte buvo ...danai kaip tik reciau kisa vaistus ir nenoriai raso,jei israse antibijotikus tai reikias butini....tik tiek kad danijoj vaistai buna susilpninti,tai ir antibijotikus skiria vaikams daug silpnesnius negu lietuvoj..;)jei israse as duociau,nes negydomas uzdegimas ausu gali baigtis baisiom komplikacijom ;)tuo labiau jums temperatura rodo,kad nesusitvarko organizmas...nes temperatura iki 38.5 daznai sako,kad organizmas kovoja pats su liga,jei temperatura soka ausktyn pats organizmas jau nesusitvarko su liga todel reikia vaistu ;) nejuokauk,geriau ramiai sugerti vaistus,negu po to bedu tureti ;)
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai