S.P.P. parašė:
Apsiperkam mes Vokietijoj ;) nors Danijoj irgi kainos nlb jau besikandzioja. Kuro kainos tokios kaip lt. Per savaite: maistui 100 euru, kuras gal 30, nuoma su mokes…
Ačiū už atsakymą
S.P.P. parašė:
Apsiperkam mes Vokietijoj ;) nors Danijoj irgi kainos nlb jau besikandzioja. Kuro kainos tokios kaip lt. Per savaite: maistui 100 euru, kuras gal 30, nuoma su mokes…
Ačiū už atsakymą
S.P.P. parašė:
Na ir dar 2 vaikiuko norim, o as tik uz gimdyma Lietuvoje ;)
Negimdėt Dk tai todėl tokia nuomonė
sniege123 parašė:
Negimdėt Dk tai todėl tokia nuomonė![]()
o jūsų patirtis kad geriau Danijoje?
G.Z. parašė:
o jūsų patirtis kad geriau Danijoje?![]()
Taip abu gimdžiau čia ir jokių nusiskundimų. Iš pažįstamų irgi patenkintos. Drauhės kurios Lt gimdė tai yra visaip ir nepatenkintų nemažai.
sniege123 parašė:
Taipabu gimdžiau čia ir jokių nusiskundimų. Iš pažįstamų irgi patenkintos. Drauhės kurios Lt gimdė tai yra visaip ir nepatenkintų nemažai.
Turbut lygint butu imanoma tik jei viena gimdet Lietuvoj, o kita - Danijoj. Nors vel... priklauso ir nuo istaigos ir nuo gydytoju. Cia labai individualu. As irgi 100 proc patenkinta likau Lietuvos medikais. Mano patirtis gera, todel noreciau grizti ten pat.
S.P.P. parašė:
Na ir dar 2 vaikiuko norim, o as tik uz gimdyma Lietuvoje ;)
Kodėl?
S.P.P. parašė:
As nesakiau, kad blogaisakiau, kad nenoreciau. Teko susidurti su sveikatos prieziura del vaiko, tai dar karta kreiptis nenoreciau (tokia mano patirtis). Nenorec…
Aš nesuprantu visi skundžia sveikatos priežiūra, o aš galiu pasakyti tik geriausius žodžius. Aišku dėl eilinių slogų ir kosulių tai tikrai jie taip nesureikšmina kaip pvz mes pratę
Blessed parašė:
Kodėl?
Uoj ne... as net skridau i Lietuva su dukra "issigydyt". Nes siuntinejo is vieno miesto ligonines i kita. Lb lb nusivyliau. Vat mano patirtis bloga ir daugiau bandyt "laimes" pas medikus nenoreciau. Jei nebuciau "nudegus", gal snekeciau kitaip bet dabar negaliu ne vieno gero zodzio pasakyt.
Butent gal todel, jog miestelis nedidelis ir atstumas iki artimiausios gydymo istaigos (kuri ale turetu priimti) yra virs 60 km. Matai, reforma kazkokia dare, tai neber galinciu apziuret mediku arti... Man mieliau Lietuvoj visad priema ir atlieka visus tyrimus. Man taip geriau ir ramiau. Kaip jau minejau, gal reik susigyvent ir iprast