Asix parašė:
Man panašiai, tik pas mane 3 dydis bet 4 nesiekiu dabarbet kažkokia irgi sukietėjus ir sunkesnė atrodo
![]()
Galvoju gal reikia su liemenuku pradeti miegoti kad kad nakti papukus prilaikytu
Asix parašė:
Man panašiai, tik pas mane 3 dydis bet 4 nesiekiu dabarbet kažkokia irgi sukietėjus ir sunkesnė atrodo
![]()
Galvoju gal reikia su liemenuku pradeti miegoti kad kad nakti papukus prilaikytu
septintaske parašė:
Galvoju gal reikia su liemenuku pradeti miegoti kad kad nakti papukus prilaikytu![]()
Man tokia mintis nekilo, nes būtų nepatogu man
ievka parašė:
Yra specialus miegojimo liemenukai![]()
Turiu tokią liemenelę . išties yra labai patogi ir minkšta
Meidaa parašė:
Turiu tokią liemenelę . išties yra labai patogi ir minkšta![]()
As pirma nėštumą visa laika taip miegojau, o jau pagimdžius kitaip ir neįmanoma, nes kitaip slapia prabusi :))
Meidaa parašė:
Turiu tokią liemenelę . išties yra labai patogi ir minkšta![]()
Kur ja galima nusipirkti,nes tikrai nesu macius tokios
septintaske parašė:
Kur ja galima nusipirkti,nes tikrai nesu macius tokios![]()
Parduotuvese kur prekes nėščiosioms ir mamytems yra.. Buna tiesiog miegojimo (sleeping bra), o veliau ir miegojimo-maitinimo liemeneles.. ;)
Gabiuke parašė:
Labas rytas![]()
Merginos ar geriat kava nestumo metu? Kai laukiausi pirmosios negeriau. O dabar tiesiog negaliu be kavos... neisgeriu - galva skauda,sp…
Pries nestuma geriau po kelis puodelius per diena o dabar tai ne nu kazko ji man nebeskani ir kvapas erzina
ievka parašė:
Parduotuvese kur prekes nėščiosioms ir mamytems yra.. Buna tiesiog miegojimo (sleeping bra), o veliau ir miegojimo-maitinimo liemeneles.. ;)
Dekui uz info,reiks pirkti nes papukai "sprogsta"
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai