Daiiva parašė:
pasiskambinau ir passake, kad truksta kalio
nu tokiu atveju jei truksta tai seimos gyd tikrai turetu israsyt kalio pagert
Daiiva parašė:
pasiskambinau ir passake, kad truksta kalio
nu tokiu atveju jei truksta tai seimos gyd tikrai turetu israsyt kalio pagert
man paciai tikrai lneleido savavaliskai kali gert, sake turi ji isryt gydytoja.. nes cia ne siaip koks vitaminas C, tai man rekomendavo jo negert ir bandyt naturaliai gydytis, jei penavyks,tada jau ziuretume, bet kad as jauciu, kad geriau jauciuos, nebemusa man sirdies
linucciukkass parašė:
o man su sirdim yra bedu,tai visa nestuma gersiu kali ir magni ir net po tris tabletes per diena,tai nemanau kad jis kenkia nestumui
o kaip tau su sirdim, pamenu sakei kazkada vaziuosi tirtis...ka nors nustate?
donata.. parašė:
sveikos mamytes, noriu kartu pasidalinti savo dziaugsmu ir gera nuotaika...siandien buvau pas daktare, augam gerai, graziai, paklause daktare pilvuka, sako gird…
patarkite musums panasus laikas kaip jums bet dar tu stipresniu judesiuku nejauciu lygtais kazkas bet taip netvirtai. ar Jus jau jauciate bumsiukus ?
busimoji mamulia parašė:
o kaip tau su sirdim, pamenu sakei kazkada vaziuosi tirtis...ka nors nustate?
vaziavau,tai santariskese surenge konsiliuma del manes ir zodziu isvada tokia kad su manim db nieko negalima daryt,tik stebet kaip mano sirdis reaguos i nestuma,kruviu jokiu negalima,stresu jokiu(sitai buvo skirta vyrui,kad nenervintu manes
),tik poilsis ir ramybe,tad visa likusi nestuma busiu biuletenyje ir save saugosiu
o paskuj veliau spres ar leist man naturaliai gimdyt ar visgi cezari daryt,o jei nuspres cezari tai gausiu vaziuot i kauna darytis nes cia,klp,neapsiima.
ingridaite parašė:
patarkite musums panasus laikas kaip jums bet dar tu stipresniu judesiuku nejauciu lygtais kazkas bet taip netvirtai. ar Jus jau jauciate bumsiukus ?
jauciu tuos vadinamus bumsiukus, ypac kai ilgiau paguliu ant nugaros, tada labai sukieteja pilvas ir pradeda spurdeti.bent jau pas mane didziausias judejimas buna vakarais, diena nejauciu gal todel kad dirbu daug vaikstau tai neatkreipiu demesio..
linucciukkass parašė:
vaziavau,tai santariskese surenge konsiliuma del manes ir zodziu isvada tokia kad su manim db nieko negalima daryt,tik stebet kaip mano sirdis reaguos i nestuma,kru…
nu bet ir neblogai tau puse metu atostogos
busimoji mamulia parašė:
nu bet ir neblogai tau puse metu atostogos![]()
gerai gerai,tik va blogai kad biuleteni gausiu tik jam uzdarius
tai sakau busiu turtinga kai iseisiu i dekreta,ir biuletenis ir dekretines
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai