amadeja parašė:
O tiesa kad sio 2in 1 varianto lopsys mazesnis?
Nu as kaip suprantu jie vienodi. Tuoj pagooglinsiu. Man ir paciai idomu..
amadeja parašė:
O tiesa kad sio 2in 1 varianto lopsys mazesnis?
Mazuttaitt parašė:
Tai kiti vezimai juk irgi neturi pilnai gulimos padeties.
Cybex sportinukas turi pilnai gulima padeti. Tik tas 2in1, kur lopsys transformuojasi i sportinuka - pilnai neissitiesia.
Amiala parašė:
Cybex sportinukas turi pilnai gulima padeti. Tik tas 2in1, kur lopsys transformuojasi i sportinuka - pilnai neissitiesia.
Nu sita as manau visos zino. Tik lux pilnai issitiesia i gulima padeti.
Bet siaip jeigu lygintum vezimelius, tas 2-1 nera prastesnis tuo atzvilgiu, kad nei bugaboo, nei joks kitas neissitiesia i pilnai gulima padeti, juk tam ir parasyta, kad nuo 6 men.
O luxe kaip suprantu galima ir nuo pat gimimo.
Mazuttaitt parašė:
As neradau kad butu kur nors parasyta tik forume maciau kad mamos raso del lopsio kad mazesnis, tai taip ir susimasciau ka daryti ir kuri varianta pirkti
amadeja parašė:
As neradau kad butu kur nors parasyta tik forume maciau kad mamos raso del lopsio kad mazesnis, tai taip ir susimasciau ka daryti ir kuri varianta pirkti
Mes vakar uzvakar pirkom 2-1, siandien tokio, koki mes pirkom melyno nebera. Jeigu laukciaus mergytes, nedvejodama imciau grape 🍇 juice spalvos chrome 2-1 all terrain varianta. Dabar tik 500 gpp, su kedute, su baze.. pasaka, kas vertina cybex.
Katik su vyru patikrinom dimensijas, tiek to lopsio, jei atskirai pirktum, tiek jei pirktum ta sistema 2-1, matmemys identiski.
Imetu linka, kur dimensijos cybex store to lopsio, galite ten pat pagooglintindimensijas ir to travel 2-1, visu linku cia nesumesiu, su telefonu nepatogu
Mazuttaitt parašė:
Mes vakar uzvakar pirkom 2-1, siandien tokio, koki mes pirkom melyno nebera. Jeigu laukciaus mergytes, nedvejodama imciau grape 🍇 juice spalvos chrome 2-1 all terra…
Is kur uzsaket? Kiek siuntimas i lietuva? Iskarto reikia apmoketi? Patikima? 😃
amadeja parašė:
Is kur uzsaket? Kiek siuntimas i lietuva? Iskarto reikia apmoketi? Patikima? 😃
Uzsakem is https://www.naturalbabyshower.co.uk
O kalbėjau aš apie šį variantą (mergaitėms): https://www.naturalbabyshower.co.uk/collections/cybex-travel-systems/products/priam-2-in-1-travel-system-grape-juice
Tik kol bekalbam, jau spėjo išpirkti chrome ratus, bet ir black gerai, tas pats gi.
Žiūriu labai viskas sparčiai ten išperkama
Pažiūrėkit, yra ir kitų gerų, mano favoritas babyzen yoyo travel, kas nori lengvo keliaujantiems, taip pat yra geras variantas Joolz
O dėl patikimumo, tai manau, kad patikimiau, nei iš perpardavinėtojų pirkti. Yra garantija. Nu gal vienas toks minusas, kad jeigu kas suges, tai greičiausiai turėsite siųsti jiems į jų atstovybę, nežinau, nesusidūriau su gedimais dar.
O kaip Lietuvoje aptarnaujamas garantinis? Duoda pakitinį vežimą kažin? Kažkaip abejoju, kad jie čia taiso ką Lietuvoje, greičiausiai siunčia į atstovybes taip pat, įvertina, ar čia keitimas reikalingas, ar pataisymo užtenka kažkokios dalies. Manau, kaip ir daug kur panašiai.
Liepa321 parašė:
Cia kazkada apie Flokati ir lopsi kalbejom, tai va kas gaunasi su tuo Flokati man, nu bet vaikas siltas, tai baikis, kad ir ne taip graziai viskas telpa![]()
Aš irgi turiu Flokati, gal originalų verta tas nusipirkti per Black Friday?
Jėtaus kaip gražiai viskas atrodo
jau laukiu savo leliuko :)) O jūsų vežimo spalva pilka?
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai