Ligituxx parašė:
www.vaikams.eu/abcdesign-zoom
is cia ir pirkote?
Ligituxx parašė:
www.vaikams.eu/abcdesign-zoom
is cia ir pirkote?
RMel - Raimyte parašė:
O mes dėl vežimuko buvom griežtos nuomonės- pirkti tik tada-kai jau vaikučiai bus gimę.. Aišku buvom jau nusižiūrėję, bet nepirkom, nei suėjus 35-37-38sav.. o maža …
mes ir uz tai kaip gims tik.....mes ir taip dareme....
Sandrute1986 parašė:
is cia ir pirkote?![]()
taip
as irgi galvoju pirkti tik tuomet kai bus 30+sav., bet apie modeli reikia galvoti is anksto
nesinori dideliu pinigu investuoti i vezima, nes pvz mano dukra vezime nebesededavo nuo 1,5metu.
dar neapsisprendziu x-lander'i ar abc design. jei kokiu geru nuolaideliu sioms firmoms rasit ar zn kur UK ar PL galima pigiau rasti, parasykit ;)
Mildda parašė:
as irgi maciau, bet apie sia sirma net nesvarstau, nes pirmasis vezimas buvo tutis firmos ir likau labai nepatenkinta. suluzo po 1,5m. naudojimo, teko net virinti v…
o kas suluzo? remas pats?
Mildda parašė:
as irgi maciau, bet apie sia sirma net nesvarstau, nes pirmasis vezimas buvo tutis firmos ir likau labai nepatenkinta. suluzo po 1,5m. naudojimo, teko net virinti v…
as irgi kai turejau su pirmaaja turis trio tai nekilo daugiau minciu pirkti antrajai
vezem ir vezem i garantini toks jausmas kad jie visi tokie buvo nes ten atvezanciu buvo daug ...ir siaip isklero ir lopsys nuimamas vos neapsivozdavo
o stabziai po pirmo panaudojimo nuluzo
Mes ir ketinome vezima pirkti tik po visko, bet kadangi man ruosiasi daryti cezario pjuvy kai bus 32 savaiteles, nes auginu pilvelyje MOMO dvynukus,tai pirkom dabar.Nes jei kas nors tik man ir vaikams pabloges darys cezary nieko nelaukdami.O man iki galo vaikscioti per daug pavojinga
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai