ievabalt parašė:
Tinulia varot i vienus vartus net nesuprasdama ka zmogus nori pasakyt....juokinat zmonesNe visi vyrai myli tik akimis yra tokiu kurie myli sirdimi.....yr…
Jus moterys tikriausiai su kitu galu kazkokiu skaitot arba neaisku kaip ta informacija iki jusu smegenu daeina. Nes niekas nerase apie tai, kad vyras myli grozi ir dar bili ka cia nusikalbejot. Mane vyras daznai mato be makiazo, bet nemaisykim makiazo ir elementarios higienos. Man nesuvokiama kaip moteris metus nuo vaiko gimimo nesugeba apsitvarkyt namu, sau kojom nusiskust skirt 5 min, vyrui valgyt padaryt . Toks jausmas, kad ne vaika, o antzmogi ten augina nes nu niekam nelieka laiko. Ir prie ko cia tas vyras mano? Mes megstam svara daugelis zmoniu megsta ja, jei as grindu neisvalysiu mano vyras lygiai taip pat paims ir isplaus jas. Lygiai taip pat su naturalia higiena, mes maudomes kasdien, tad manau, kad ir esant kudikiui lendant po dusu sugebesi skirt papildomas 5 min su peiliuku kojas nubraukt. Kur ta problema su ta higiena moterys? Manau jokios, tik saves apsileidimas jei turint kudiki jau piesi , kad tau nelieka laiko tam visam reikalui. Ir net neturejau minties apie tas kur is soliarumo neislenda, ir visa kita daro.