TheHappiest parašė:
Jau vėliavą gavau. Kaip nėščiai galima dėti vėliavą??? 😢
Ne as veliava uzdejau, bet nestumas nesuteikia teises juoktis is kitu komentaru. Butu uzteke pasakyti aciu zinau ir viskas.
Geros dienos visoms
TheHappiest parašė:
Jau vėliavą gavau. Kaip nėščiai galima dėti vėliavą??? 😢
Ne as veliava uzdejau, bet nestumas nesuteikia teises juoktis is kitu komentaru. Butu uzteke pasakyti aciu zinau ir viskas.
Geros dienos visoms
meiles_kibirkstele parašė:
viso gero🤗
meiles_kibirkstele parašė:
Bet aš juk neklausiau ką man daryti. Ir jei būtum paskaičius kelis puslapius atgal, būtum mačius, kad aš vartoju prg.
Ir ačiū už atsakymo šabloną, bet aš jais nesinaudoju 👍
Sunnn parašė:
07 23 hcg 125, prg 50.15
07 25 hcg 311, prg 49.28
O kokios prg normos?
TheHappiest parašė:
![]()
Ojaj kokie hcg jau
Kode i mano komentus neatsakai? Raunies nescioji? Pavydo scena iskeliau katk
Odda parašė:
Kai tu nesi susidurusi su tokia situacija, tai nesnekek. Suprantu kad anglijoj negautum vaistu, o cia Lietuvoje gausim.cia sakau ka man daktaras sake vartoti, kai m…
nu tai daktaras tau sake ir skyre o tu tai ne daktare... lengva ranka gauk nusipirk ir vartok kaip pasakiau nes jei man taip buvo vadinasi ir tau taip bus ir tada kai pradesi tai kelis menesius nesustosi...
TheHappiest parašė:
Soriukas. Nemačiau. Tikrai būčiau atsakius, nes jaučiu tau simpatiją 😍 va ir prisipažinau😂😂
bet gi cia yra geresniu daktaru uz daktarus ir nustato ir skiria ir dozuoja... as nzn kaip dar neisnyko apskritai daktaru profesija🤷♀️
Odda parašė:
Man nereikia pasakoti , kas bus toliaubeto as ne tau siuliau, tai nereikia pasakoti
mergina pati nuspres ka daryti
tai tu zmogui tiesiog pasakei nusipirk ir dar kaip dozuot,kai nueis pas gine gales papasakok kas skyre vaistus🤦♀️
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai