Plude parašė:
Aha, toliau sampe liurlinu, visokiu sudu uzkasdama![]()
Seksuojam daugiau nei planuodami, va ka reiskia neplanuoti![]()
Koks gražus gyvenimas😂😂
Tikrai atitrūkti sveika. Tik žiūrėkit pasitaupykit jėgų planavimui 😂
Plude parašė:
Aha, toliau sampe liurlinu, visokiu sudu uzkasdama![]()
Seksuojam daugiau nei planuodami, va ka reiskia neplanuoti![]()
Koks gražus gyvenimas😂😂
Tikrai atitrūkti sveika. Tik žiūrėkit pasitaupykit jėgų planavimui 😂
TheHappiest parašė:
Koks gražus gyvenimas😂😂
Ir dar vakar nusprendziau, kad geriausia gimdyti iki kokio birzelio men arba nuo kokio gruodzio.
Drauge gimdys tuoj, sako kosmaras, tynstu, skauda viska, pajudeti negaliu, namai baisus nes tik pajudu istinstu ir pavargstu.
Zodziu vidurvasari arba i vasaros gala buti pabaigoj nestumo sunku bais.
Bet va kaip pastoti taip kaip nori gimdyti
Plude parašė:
Ir dar vakar nusprendziau, kad geriausia gimdyti iki kokio birzelio men arba nuo kokio gruodzio.
as rugpjuti gimdziau tai man buvo gerai nei as tinau nei dar kazkas daresi,tik kad karsta tai miegodavau po slapiu ranksluosciu😂😂bet ir ne nesciai karsta😂
Tikinčioji20 parašė:
Nebijokit. Ne visi tinsta. Ir ne visos vasaros tokios būna kaip ši. Mes praeitais metais birželį dukryte pasigimdėm,tai vasara buvo kai ruduo,šalta,lyjo,dažnai …
Nu jooo pernai isvisi visi metai buvo vienas sezonas kazkoks tarp pavasario ir rudens
Plude parašė:
Bet tinimas labai gali buti nuo auksto spaudimo. O tai yra pavojinga nestukei.
As gimdziau geguze, karsciu nebuvo, bet oij kaip tinau. Ir pasekoje buvau paguldyta del auksto spaudimo, ir nuspresta buvo operuoti 38 sav, nebelaukti ir nerizikuoti.
Todel su tuo tinimu atsargiai
Tikinčioji20 parašė:
Aš tai dabar norėčiau pagimdyti balandį,būtų mums su vyru 2metų santuokos progai dovana. O pirmoji dukra gimė vasara mūsų su vyru 2 metų draugystes proga
. P…
Man tai visiskai vienodai kuri menesi gimtu.
Apskritai tegul tik pavyksta isnesioti ir tegul tik gimsta
Plude parašė:
Kai prisigalvosi 😂😂😂 Man nors ir lapkričio 2 būtų – visai vienodai. 😂
Telegraph parašė:
Man tai visiskai vienodai kuri menesi gimtu.
Apskritai tegul tik pavyksta isnesioti ir tegul tik gimsta![]()
TheHappiest parašė:
Kai prisigalvosi 😂😂😂 Man nors ir lapkričio 2 būtų – visai vienodai. 😂
Nu leiskit pasvaigt!!!
Aisku butu gerai nors viena kazkaip isnesioti, belekada, belekokio horoskopo, nu bet kad bernas tik butu
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai