fenix parašė:
Jaunatviškas pasitikėjimas savimi ir lemia tą kategoriškumą. Aš pati pvz oi nemenkai buvau tokia įsitikinusi įvairiais dalykais - gerai kad forumų tais laikais nebu…
Nu 30 metų jai kiek pamenu, tai tikrai ne pirma jaunystė
fenix parašė:
Jaunatviškas pasitikėjimas savimi ir lemia tą kategoriškumą. Aš pati pvz oi nemenkai buvau tokia įsitikinusi įvairiais dalykais - gerai kad forumų tais laikais nebu…
Nu 30 metų jai kiek pamenu, tai tikrai ne pirma jaunystė
Šilo_uoga parašė:
Nu 30 metų jai kiek pamenu, tai tikrai ne pirma jaunystė![]()
Taip, taip, jau čia gili senatvė😁. Mano dukterėčia taip man pasakė, sulaukus 30-mečio😁.
fleur68 parašė:
Taip, taip, jau čia gili senatvė😁. Mano dukterėčia taip man pasakė, sulaukus 30-mečio😁.
Man pačiai 31 šiais metais
Lūšiukė parašė:
Gal kokios patirties ir turi, tik su kiekvienu vaiku ta patirtis skirtinga. Aš pati vaikas būdama auginau brolį. Gimus vyresneliui nebijojau, nors buvau dar Lb jaun…
Na taip, sutiksiu čia jau su jumis☺️. Pati turėjau visokių vizijų, kol pati nesusilaukiau vaikų. Bet nors ir kaip keistai galėjo pasirodyti pvz kai kurie sesės sprendimai auginant vaikus (tada sesuo su vaikais dar gyveno po vienu stogu su tėvais), niekada jai neaiškinau ir neįrodinėjau, kad reikia taip daryt, o ne taip, tą sakyt ar nesakyti, nes buvau girdėjusi TV, skaičiau toj ir toj knygoje, tas ir tas šaltinis taip sakė... Galbūt aš nesusipratimas koks buvau ir tebeauga, kad nemoku ar nenoriu nurodinėti ir rėkti, kad aš visą tiesą žinau,nes apsišvietęs, apsiskaičius😊
Šilo_uoga parašė:
Man pačiai 31 šiais metais![]()
Oi, tai aš jau išvis senolė pagal jus😁. Žmonės tiek negyvena🤭
fleur68 parašė:
Oi, tai aš jau išvis senolė pagal jus😁. Žmonės tiek negyvena🤭
Jums 35?
Vabaliukas09 parašė:
Bet ir ne nuodas,o toks pat dalykas kaip ir visi kiti vaistai,tad nereik rašyti nesąmonių jog vakcina prišarvuota chemijos kai taip nėra.
Jus emigravusi labai pagalvokite gerai apie medicinos studijas. Esate prikaupusi daug ziniu, tad sviestumete esama/ ta bendruomene kurioje gyvenate) akiratį, skatintumete ir pan. Toliau sviestumete tuos kurie masto “nesamones” . Gal atrastumete save tokioj veikloj...
Šilo_uoga parašė:
Jums 35?![]()
![]()
🙄, Būtų gerai🤭 pridėkit dar +3 prie šio skaičiaus ☺️
Vabaliukas09 parašė:
– Ką mokslas mano apie homeopatiją?
Jūs durna ar tokia apsimetat? Nu jau nepasikuklinu paklausti.. Nes atrodo, kad esi trolis ir tiek.
Tu net nesuprantu "homeopatija" žodžio savokos platumo.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai