Amir parašė:
Whehe bet rimtai keista 😀 kaip ji čia taip pasidavė? Nugalabijom vabalą 😓
Kad ir kokia graži pasidarys po proceduru,jeigu vidus supuves tai jau niekas nepades
Amir parašė:
Whehe bet rimtai keista 😀 kaip ji čia taip pasidavė? Nugalabijom vabalą 😓
Kad ir kokia graži pasidarys po proceduru,jeigu vidus supuves tai jau niekas nepades
Gamta. parašė:
Susikurs nauja anketa ir atvarys cia su mumis padiskutuot apie Vabalasakys, nu moterys per daug uzsipuolet ta mergina ir t.t ir t.t
Demaskuosim 😃
Gamta. parašė:
Susikurs nauja anketa ir atvarys cia su mumis padiskutuot apie Vabalasakys, nu moterys per daug uzsipuolet ta mergina ir t.t ir t.t
Pareikš savo nuomuonę apie visas pilkas peles
Agnile parašė:
Sveikos visos, kurios dar čia esat?Mes ir vėl pabandėm su vyru pažiūrėt ar taip gerai kaip visada mums kimba
![]()
![]()
Ta pati buvo nuojaut…
Aišku sveikinimai, bet nelabai juokinga
Radot kuo puikuotis
Tamstta parašė:
Aišku sveikinimai, bet nelabai juokinga![]()
Radot kuo puikuotis![]()
Perdon
Nebuvo skirta toms, kurios nepastoja ilgą laiką.
Agnile parašė:
PerdonNebuvo skirta toms, kurios nepastoja ilgą laiką.
Laimė mėgsta tylą. Neužmirškit
arame parašė:
Laimė mėgsta tylą. Neužmirškit![]()
Laimė suvokiama visiems skirtingai. Jei visą temą paskaitytumėt, tai suprastumėt, kad man pastoti nėra gyvenimo tikslas, taip pat ir persileidimai nėra didžiausia tragedija, gamta sudėlioja kaip jai reikia. Bet taip, čia forume daug jautrių, kurios ilgai nepastoja ir piktos baisiausiai ant tų, kurioms nėra bėdų ar kurios nesureikšmina "stebūklėlių" ar "žirniukų". Nesu ragana, bet visiems savas laikas, o kai kuriems gal ir nelemta, ir ką? Mažiau sukt galvas reikia, nejaugi be vaikų gaminimo daugiau nėra ką gyvenime veikt ir tikslų?
Agnile parašė:
Laimė suvokiama visiems skirtingai. Jei visą temą paskaitytumėt, tai suprastumėt, kad man pastoti nėra gyvenimo tikslas, taip pat ir persileidimai nėra didžiausia t…
Aš džiaugiuosi už Tave, pati ir negaliu skųstis kol kas... tačiau dabar tu skambi it merginos kurios ispradziu tau aiškino apie tai kaip atostogaut... Blemba tas pasakymas mažiau sukt galvas reikia, aišku mes visi žinom kad reikia atsipalaiduot ir džiaugtis vienas kitu, ir gal tavo aplinkoje nėra buve moterų su vaisingumo problemomis, todėl taip lengvai kalbi... Tiesiog kaip tu natūraliai pastoji, taip kita net mėnesiniu be medikamentų negali turėt... plius yra tikrai tokiu moterų kurios nori vaikų ir tai yra dalis jų gyvenimo tikslo ir labai liūdna kai pati gamta kiša koja... ypač kai įvairios asocialios moterys pastoja staigiai nors tu vaikų net nenori... tiesiog manau kiekviena turim savo kelia ir nereikia nieko smerk ir teisintis, o tik džiaugtis ir palaikyt 😊😊
Nieko nei smerkiu, nei tyčiojuosi, nei džiaugiuos už kitų nelaimę dėl nepastojimo, aišku, kad tai yra trauma kai kurioms. Bet jei aš neturiu bėdų su pastojimu, tai kodėl tuo džiaugtis negaliu SAVO TEMOJ? Kad neįžeist tų, kurios nepastoja? Tikrai atsiprašau, bet aš nekalta, kad yra tokios situacijos kitoms... Man irgi gal yra bėdų kažkur kitur, bet nepykstu ant tų, kurie toj srity/vietoj sėkmingi. Na, negali viskas gyvenime būt taip, kaip planuoji ir kaip tikiesi, visad būna pakilimų ir nuosmukių. Visoms tikrai linkiu pastot, kurios apie tai svajoja.
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai