2019.06.11 14:18 (prieš 7 m.)
Vabaliukas09 parašė:
Tikrai nesakysiu jog mama su tėveliu labai vienas kitą mylėjo ir taip atsirado vaikutis pilvelį,tikrai pasakysiu labiau tinkama pvz.Man tai absurdas toks atskaymas …
Jei taip klaustu, sakyciau ne, vaikai pilvely atsiranda tik pas mergaites. Viskas. O jei sektu klausimas kodel, tai sakyciau, kad pas mergaites pilvely yra tokia vieta, kur vaikuciai gali atsirast, o pas berniukus nera. Visai nereik darzelinukui pasakot apie gimda, apvaisinima ar dar koki brieda. Vaikam reikia sakyti tiesa, bet jiem suprantamai. 4meciui ar trimeciui tikrai per daug informacijos su tais terminais. Tai kad pasakai, kad vaikas atsiranda pilvely tu nepameluoji. Tai tiesiog nesuskonkretinta, bet tikrai ne melas. Melas butu, jei sakytum kad vaikus gandras atnesa arba kopustuos randa.
Man tikrai juokinga skaityti, kaip Jus isitikinusi, kaip viskas bus vaikui augant. As tokia buvau pries gimstant pirmam. Bet cia matyt pirmakartes sindromas
visad atrodo, kad „jau mano vaikas tai nekris parduotuvej ant grindu“
as lauksiu Vabaliuko pasipasakojimu kai gims vaikas. Tikrai specialiai seksiu kaip keisis jos poziuris ir visa kita
net gal reiktu pasiskrynsotint pasakymus, kad veliau parodyt