Kamile. parašė:
Tai man tai visi tyrimai buvo atliekami tai ir ejau, as turejau uomeni kam eiti jei ten tik pasveria ir pilva ismatuoja
kur parasyta, kad TIK sveria ir matuoja?
Kamile. parašė:
Tai man tai visi tyrimai buvo atliekami tai ir ejau, as turejau uomeni kam eiti jei ten tik pasveria ir pilva ismatuoja
kur parasyta, kad TIK sveria ir matuoja?
Kamile. parašė:
tai pas gydytoja pasveria, pamatuoja, paziuri ar viskas atitinka norma ir israso tyrimus
bent jau man visa sita dare gine, o ne seimos daktare
Na graziai grazu
Tai dabar as sakiau kad man TIK echo darydavo????? Bukit ramios mielosios buvo ir man visi tyrimai atliekami ir mazylio tonusai ziurimi (ir beja ne kazkokiom "triubelem" kaip dar kai kur tokiu budu klausoma sirdeles). Zodziu jau prasidejo nesamoningi isvedziojimai, nereikia nei pasakyti bet gaunasi kad pasakiai
Kamile. parašė:
Na graziai grazuTai dabar as sakiau kad man TIK echo darydavo????? Bukit ramios mielosios buvo ir man visi tyrimai atliekami ir mazylio tonusai ziurimi …
tai as nebesuprantu... pati rasai, kam matuotis, jei pati gali? tai vis delto matuoja gydytoja? pati sau priestarauji
emma parašė:
jau praktiskai ir gimdyma priimti galetunes as pvz nzn kokie pilvuko matmenys turetu buti, koks kraujo spaudimas nestukei i nauda arba ne, nesugebeciau pati…
Beja del tokiu duomenu kaip spaudimas tai pasidomekit ir zinosit
su aukstu spaudimu gimdyti neleidzia - atlieka cp. O toks paprastas buitinis jei tik pasiklaustimui sirdies darbo aparaciukas taipat yra nesciosioms
Na zinoma dabar vel busiu ispyzdavota
persiprasau uz issireiskima
ir patikekit as nenorejau pasakyti kad ismanau viska pati ir kad nereikia eiti pas daktarus. Galiu garantuoti kad dauguma taip galvojat...
emma parašė:
tai as nebesuprantu... pati rasai, kam matuotis, jei pati gali? tai vis delto matuoja gydytoja? pati sau priestarauji![]()
As tik norejau pasakyti kad neatlieka visko tarkim echo, atsiprasau netaip issireiskiau
Kamile. parašė:
As tik norejau pasakyti kad neatlieka visko tarkim echo, atsiprasau netaip issireiskiau
ai, baigiam
kiekviena pasikliaujam savo galva
Dabar pamasciau, kad gyvenu uzsienyje, cia tikrai niekada neuzvirtu tokia diskusija tarp mamu, nes niekas nemano, kad eko kenkia. Nes Naturalistinis sajudis ne toks stiprus. Motinystes atostogos trunka iki kol vaikui sueina 9men, o tada mamos grizta i darba ir strimgalviai lekia, sukas kaip voveres, ir pirktines koseles duoda, ir vaisius darzoves perka is parduotuviu, nes neturi laiko tiek daug. Kitoks gyvenimo budas, kitoks poziuris. Reikia paziureti i viskas is kito tasko. Lietuvoje tai tikrai baisu pasakyti, kad pirktine tyrele davei - vos ne paziuri kaip i blogiausia motina pasaulyje. Ir po to dauguma duoda karves piena, medu, rukytu lasinuku, praduria ausis naujagimiui, nors nori apsaugoti ji nuo nemaloniu pojuciu ekografijos metu.....Baikim juokus...
Victe parašė:
Dabar pamasciau, kad gyvenu uzsienyje, cia tikrai niekada neuzvirtu tokia diskusija tarp mamu, nes niekas nemano, kad eko kenkia. Nes Naturalistinis sajudis ne toks…
konkreciai apie koki uzsieni kalbame?
jei tai Italija, galeciau gincytis iki begalybes!
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai