zazuzulu parašė:
Busima mamyte- Zinda, o ne ciulpia
nelabai man rupi situ zodziu skirtumas nevartoju... Kolkas... Kai reiks tada mastysim bet vistiek ne lietuvoi gyvenu tai kazi ar prireiks lietuvisku pavadinimu
zazuzulu parašė:
Busima mamyte- Zinda, o ne ciulpia
nelabai man rupi situ zodziu skirtumas nevartoju... Kolkas... Kai reiks tada mastysim bet vistiek ne lietuvoi gyvenu tai kazi ar prireiks lietuvisku pavadinimu
Mano broliene dar dabar žindo, vaikui pusantrų metų, tai jis visada prieš miegą zinda, kaip serga tai dažniau užsimano, kokius 3-5 kartus, bet tas žindymas ne tai kad pieno norėtų, bet kaip raminamieji, 4-5 kartus truktelėjo ir gana, toks net kaip įprotis atrodo, ir dar užsimano papo kaip ožys aplanko, tada jau ko nors negaudamas griebiasi papo, bet jau ima pribėgęs sagstyti bliuske, bet kaip mama dažniausiai būna su suknute, tai griebiasi nugaroje uztrauktuko, pradeda isrengineti
Berg parašė:
ne nu nekazka vistiek ziurejau video vaikas 2 metu pasieme mama vaika ant ranku sako noriu pieno issitrauke pats papa is liemeneles ir ciulpia
kazkaip baisi…
Nečiulpia, o žindo. Tai dvi skirtingos technikos.
Na, jei mamai tai priimtina, kas čia tokio? Ir kas Jums? Prievarta liepia tokius filmukus žiūrėti? Man kas nepriimtina nei žiūriu, nei domiuos.
Ir jei bent 1 žindanti nekorektiškai pasielgė, tai toks.jausmas, kad visos taip elgiasi.
kabinetuke parašė:
Mano broliene dar dabar žindo, vaikui pusantrų metų, tai jis visada prieš miegą zinda, kaip serga tai dažniau užsimano, kokius 3-5 kartus, bet tas žindymas ne t…
Nuuuu jooo atkrenta noras aplamai uzsiimti situo reikalu... Bet ka darysi leliukui gyvybiskai svarbu pirmus gyvenimo menesius.
klosdzei112 parašė:
tesingai iš dalies bet aš asmeniškai manau yra riba 1,5-2 metai kai jau reiktų atpratinti vaikutį pamažu papraščiau būtų jeigu keistu pieną mišinuku arba naktinius …
O kam kišti chemiją, jei yra natūralus produktas?
Maniškis nuo 6 mėn naktim nesikelia, nieko nedarėm.
beja moteris turi teisę žindyti visur kur turi teisę būti, žinoma prisidengusi geriau, bet niekas negali atimt iš jos tos teiss nesvarbu kas kam nepatinka turi suprast kad vaikas ne žaislas jis nori valgyt ir valgo, o mamos pienas pats geriausias maistas vaikui todėl negalima tik papuolus kišt mišinukų be reikalo jeigu yra pienas yra geriausia maitinti krūtimi kiek gali.
Astartė parašė:
O kam kišti chemiją, jei yra natūralus produktas?
niekas nesako kišti vaikui kuriam dar 6mėn
aš sakau jeigu mama nori pereit nuo naktinių maitinimų kurie pvz tesiasi 1,5metų tada geriau meginti yvairiais būdais, bet geriausia vandeniu mano vaikas irgi jau nuo 6mėn nebevalgydavo naktį ir nebesikeldavo
O 9mėn jau pilnai išmiegodavo 12 h per parą be pabudimų girdymų ir t.t
mano vaikas išvis auksinis kitas nežinau koks bus duok dieve tokį patį savarankišką ir ramų
zilinute parašė:
po truputi rodau, manau, jis su laiku isimins ir jau kai pats gerai valdys pirstelius, tai ir parodys
nieko ipatingo, tiesiog pries kiekviena maitinima parodau ta pati zenkla (bet koki galite susigalvoti).
va ir pavyzdys su oziais, kai reikia papo cia ir dabar, ar kai ko negauna. tai va cia yra nenormalu. reikia vaikui paaiskint dalykus, o ne papa kist kaskart jam nusprendus kad reikia. na gal ne taip issireiskiau, bet jei parduotuvej negaus norimo zaislo, uzsioziuos, tai cia pat papa reik traukt? na turbut kad ne, reik sneket su vaiku, aiskint o ne "te imk papa ir nusiramink"
Juditel3 parašė:
va ir pavyzdys su oziais, kai reikia papo cia ir dabar, ar kai ko negauna. tai va cia yra nenormalu. reikia vaikui paaiskint dalykus, o ne papa kist kaskart jam nus…
Nei vienos maitinančios mamos nesu mačius taip besielgiancios
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai