Kanel parašė:
Gavau data lakoroskopijai laiske rašo, kad po operacijos ta pačia diena paleis namo, bet tik tada kai pati pasisiosiuyra jum taip buve? Labai skaudės einant ta …
žinokit jums niekas to nepasakys tiksliai. Man pvz po lp labai skaudėjo ir aš namie buvau visas 3 sav. Mano va draugė dabar pasidarė, jaučiasi puikiai, tik bambą skauda, tai bus 2 sav, bet ji ir šiaip nori patinginiauti namie. Kita mano draugė po 2 dienų jau į darbą keliavo. Kita kitą dieną atšoko vakarėlyje. labai individualus dalykas. Mane paleido tą pačią dieną namo
dėl tų atsipalaidavimų: tos, kurios greit pastojo, tai apsurdas taip sakyti, bet yra tikrai ne vienas atvejis, kai planavo ilgą labai laiką ir kai viskas pabodo, pradėjo galvoti apie įsivaikinimą arba šunis, pastojo.
dėl kojų kėlimo: pvz man reikia ant pilvo gulėti, nes gimda pasisukus labai įnugaros pusę. Tai man net netinka tas kojų kėlimas viršun...
dėl tyrimų... Pradėjau tirtis po 4 mėnesių nepastojimo ir visai nesigailiu. nes bandau pastoti ir visko tiriuosi po truputį. Bet man jau ir 31 atėjo metai taip. tai laukti kelis metus ir nieko nesitiriant, manau, apsurdas, nebent tau 21 metai ir turėsi dar marias laiko

Pikčiausia, kad žinau pacientę toj pačioj klinikoj, kuri lankosi mažiau nei metus bet pas kitą tos klinikos gydytoją, tai jai su tokiom pačiom indikacijom kaip mano įskaičiuoja planavimo laiką ir iki pirmo vizito, ir siuntimą be problemų duoda