Rieshutinee parašė:
Dabar 33cd,šiandienos testas.
Nuoširdžiausi sveikinimai
Rieshutinee parašė:
Dabar 33cd,šiandienos testas.
Nuoširdžiausi sveikinimai
eglynėlis 84 parašė:
Sveikos, merginos, sakykite gal kuri turėjot ureaplasma parnum bakteriją. Šiuo metu su vyru geriam antibus, probiotikus. Et nepaklausiau ginės, kada reikia eiti pa…
Keistus antibus skyrė, kad net 7 d juos reikia gerti. Kokius skyrė? Manau iškart galite planuoti. Kur aš dariau ivf, ten tų bacilų netiria, o visiems profilaktiškai antibų duoda ir iškart tame c ivf daro. Antibai nuo šių ligų tėra tų azomi.... grupės antibai
eglynėlis 84 parašė:
Sveikos, merginos, sakykite gal kuri turėjot ureaplasma parnum bakteriją. Šiuo metu su vyru geriam antibus, probiotikus. Et nepaklausiau ginės, kada reikia eiti pa…
Mes kai išgėrėm kursą vaistu, kuriuos išrašė lt ginekologe nuėjau pas savo ginekologe ne lt ji sako mes tos bakterijos netiriam ir negydome. Nes nėra įrodyta kad ji pavojinga
Kanel parašė:
Mes kai išgėrėm kursą vaistu, kuriuos išrašė lt ginekologe nuėjau pas savo ginekologe ne lt ji sako mes tos bakterijos netiriam ir negydome. Nes nėra įrodyta kad ji…
Deja, bet pavojinga ji
LaMona parašė:
Keistus antibus skyrė, kad net 7 d juos reikia gerti. Kokius skyrė? Manau iškart galite planuoti. Kur aš dariau ivf, ten tų bacilų netiria, o visiems profilaktiškai…
Abudu geriam Doxycyclinic..ryt paskutinė gėrimo diena. Kitos savaitės pradžioj bus OV...tai svarstau ar galim bandyt ar geriau susilaikyt nuo planavimo
eglynėlis 84 parašė:
Abudu geriam Doxycyclinic..ryt paskutinė gėrimo diena. Kitos savaitės pradžioj bus OV...tai svarstau ar galim bandyt ar geriau susilaikyt nuo planavimo![]()
Prie šio antibo nereikia susilaikyti nuo planavimų. Bet tik man keista, kad jį nuo tos ligos skyrė
LaMona parašė:
Prie šio antibo nereikia susilaikyti nuo planavimų. Bet tik man keista, kad jį nuo tos ligos skyrė
tyriausi nuo 3 LPL - teigiamas buvo urea... parnum ir paskyrė juos gerti.
Pasidarysiu pakartotonus tyrimus ir bus matyti ar sunakinta ta bakterija. Tikiuos, kad tie vaistai bus padėję...
eglynėlis 84 parašė:
Mum ir skyre tuos pacius vaistus gerti Bausyte ir po menesio pakartotinis tyrimas ir tikiuosi bus viskas gerai ir prades Ivf procedura mes truputi anksciau vaziuosim nebus dar menuo praejes po vaistu gerimo bet gal nieko tokio nes noriu kuo greiciau viska pradeti
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai