Mano istorija buvo tokia, kad bandant susireguliuoti cukru su mityba visiskai nepavyko. Dienos metu rodikliai budavo geri, bet rytiniai labai pakilę 5,6-5,9. Tada skyre insulina nuo 3vv ir po 3 dienu didinti iki 5vv jeigu rodikliai nepasitaisys. Pirmas dvi dienas susileidau insulina ir rodikliai visiskai nesumazejo kas mane labai isgasdino (nes as labai nenorejau didinti insulino dozes), todel pradejau dar labiau galvoti ka valgyti ir ka daryti kad padeciau sau.
Nusprendziau paskutinę valgyna daryti 20 val ir iseiti pasivaikscioti neskubant (po vakarienes).
Rodikliai iskart susitvarke, insulino nedidinau, panaudojau 11 dienu po 3vv kol galiausiai endokrinologe pasake kad galiu pabandyti nebenaudoti.
Dabar jau 3 savaites nebenaudoju insulino, paskutinis valgymas buna 20 val ir vakare einu pasivaikscioti. Jau ipratau prie tokio rezimo ir jis man patinka. Beje, kas keisciausia, net gydytoja stebejosi, vakarienei (20 val) suvalgau braskiu/banana/obuoliu. Nors sakoma kad vaisiai vakarui negerai nes tai angliavandeniai, bet po tokios vakarienes mano rytiniai rodikliai puikus! Gydytoja sako matyt po vaisiu sukyla gliukoze ir suaktyvina kasa gamint insulina