Gin. parašė:
As tada dejau virtu burokeliu, bet nedejau bulviu, ale kad cukraus maziau butu.. 🙈🙈
Nu jo.... Tamsus miskas man dar cia viskas
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįGin. parašė:
As tada dejau virtu burokeliu, bet nedejau bulviu, ale kad cukraus maziau butu.. 🙈🙈
Nu jo.... Tamsus miskas man dar cia viskas
Ka darau netaip? Siandien abieju duriu vietoje liko melynes,kaip ju isvengti? Ir kas kiek laiko jus keiciate adateles? Man sake,kai isdave aparaciuka,kad uztenka kas du tris men, ziurejau youtube kazkoki apmokomaji filmuka,ten sake kad kiekviena karta nauja isideti ir susimasciau..jau vien dėl sterilumo ar tikrai galima ta pacia naudoti?
shypsenyte parašė:
Ka darau netaip? Siandien abieju duriu vietoje liko melynes,kaip ju isvengti? Ir kas kiek laiko jus keiciate adateles? Man sake,kai isdave aparaciuka,kad uztenka ka…
Mum diabeto mokykloj irgi sakė kas 3 mėn.keist.
Jei kas kart keistum, tai įdomu iš kur jų tiek daug gaut. Vaistinėj jų pirkt nėra.
Man mėlynių niekada nebuvo..nzn kodėl Tau atsiranda
shypsenyte parašė:
Ka darau netaip? Siandien abieju duriu vietoje liko melynes,kaip ju isvengti? Ir kas kiek laiko jus keiciate adateles? Man sake,kai isdave aparaciuka,kad uztenka ka…
man irgi yra mazos melynes ir jau skauda pirstus...o dar matuot ir matuot
lycaste parašė:
Sriuba angliavandenių prasme nevertinga. Tada reik vistiek virt kažkokias kruopas. Burokėliai, morkos, bulvės ilgai virti yra tas pats kas grynas cukrus.
O kuo uzkandziaujat? Semiuosi ideju is jusu. Nes jau nebezn ka ir valgyt.
shypsenyte parašė:
Dezinfekuoju bet ne spiritu. Kai apmokino irgi viska pati dariau,neliko nieko,o va siandien liko..tai irgi pagalvojau,kad nebus kur durt![]()
Gal sutapimas, o gal ne kai pradejau stipriau spaust, kad daugiau kraujo isbegtu, dingo ir melynes (ir skaiciukai didesni).
Reemigrante parašė:
Gal sutapimas, o gal ne kai pradejau stipriau spaust, kad daugiau kraujo isbegtu, dingo ir melynes (ir skaiciukai didesni).
Na reikes pabandyti stipriau nuspausti.
Dar turiu klausima,kurios jau labiau igudusios skaiciavimuose. Ryt vakarienei galvoju kepti tokia ale pica,pagrindas varske,kiausinis,siek tiek miltu kaip ir aisku,pasiskaiciuoti miltus. Ant virsaus suris irgi kaip ir aisku,bet kaip su idaru..eina pakepintas kopūstas,paprika,svogunas,pomidoras. Atrodo lyg nieko blogo,bet angliavandenius reiketu turbut skaiciuoti kaip virtu darzoviu?
Reemigrante parašė:
Šitą ir aš pastebėjau, daugiau paspaudi, didesnis kraujo lašas ir skaičiukai didesni 🤷♀️😃 ir man dar vienos rankos būna mažesni, kitos didesni 😂
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai