Rita.st33 parašė:
Sveikos, kuria rekomenduotumėte poliklinikoje ginekologe profilaktinei apžiūrai? A. Maksimavičienę, I. Mackelienę D. Augulienę?
Maksimaviciene man labiau patiko uz Auguliene
Rita.st33 parašė:
Sveikos, kuria rekomenduotumėte poliklinikoje ginekologe profilaktinei apžiūrai? A. Maksimavičienę, I. Mackelienę D. Augulienę?
Maksimaviciene man labiau patiko uz Auguliene
Rita.st33 parašė:
Maksimavičienės tai turbūt nei priešui nerekomenduočiau. Patys blogiausi patyrimai ir prisiminimai. Pas Mackelienę lankiausi pačiai pirmai savo apžiūrai dar paauglystėje, kiek pamenu - viskas buvo gerai
Rita.st33 parašė:
Pas Augulienę lankiausi labai seniai su pirmu nėštumu tai net nenoriu prisiminti
Rita.st33 parašė:
Pas Augulienę nerekomenduoju. Geriausia mėn. pradžioje išgaudyti taloną pas J. Balčiunienę.
Rita.st33 parašė:
Mackelienė 🥰
Labukas.
Gal kas neseniai lankėtės MVK? 😊 Reikia regintis 12 tos sav. ultragarsui, bet girdėjau, kad pastaruoju metu labai sunku gauti vietą. Įdomu kaip iš tikrųjų yra ir kiek tų gydytojų ten likę.
Nes su pirmu nėštumu teko pakliūti ir pas Bogužienę, kuria likau labai patenkinta, bet taip pat ir pas tokią jauną gydytoją, kuri sakyčiau tokia so so.
HeyYou parašė:
Labukas.
Gal kas neseniai lankėtės MVK? 😊 Reikia regintis 12 tos sav. ultragarsui, bet gird…
Skambinkitės į registratūrą. Mane asmeniškai genetikė užregistravo pas J. Balčiūnienę, echoskopiją gavau po ne pilnos savaitės, kai reikėjo dabar
Rita.st33 parašė:
Tik ne pas Maksimavičienę...😰
aukuste parašė:
Sveikos. Kurioms gyd. Stasiūnaitė pasako parašyti žinutę dėl vizito paskyrimo - per kiek laiko atrašo?🙈🙈
Šiandien ryte parašiau, vis dar laukiu atsakymo
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai