DianaCH parašė:
Laba diena paneles, kas gali pakomentuoti?
Kokia DPO? Arba kada mmm diena?☺
DianaCH parašė:
Laba diena paneles, kas gali pakomentuoti?
imaginary parašė:
Nuo 5,4 skaitosi kad laukiatės, nėštumo testai pradeda rodyti nuo 30hcgBet jum negali vaistų rodyt? Ar čia jau bus nėštumas
![]()
Aciu uz atsakyma! Visko gali buti, kad tai vaistai. Pasidarysiu dar kita savaite NT
Burburbur parašė:
6d po iui tai bus ovitrele. labai anksti pasidaret. hcg pradeda gaminti po implantacijos o implantacija vyksta 6-12 dpo
Dekui uz infomacija! Nezinojau sito
Vitt.. parašė:
As nezinau, kada man ovuliacija buvo. Mano pasktiniu men pirma diena vasario 27d.
Realiai ciklas nuo 28-30 dienu. Tai gal but kad tik rytoj. Negaliu suprasti kokia cia sav pas mane . Gaila kad dar pas gydytoja eiti labai anksti.. Reikia pralaukti dvi sav
DianaCH parašė:
As nezinau, kada man ovuliacija buvo. Mano pasktiniu men pirma diena vasario 27d.
Realiai ciklas nuo 28-30 dienu. Tai gal but kad tik rytoj. Negaliu suprasti kokia …
Tai pas tave dabar ketvirtos pabaiga arba penktos pradzia
Burburbur parašė:
Tai pas tave dabar ketvirtos pabaiga arba penktos pradzia
Aciu ?
RožėDo parašė:
Sveikos, jei mano Hcg 1468 tai kokia savaite? Gal lentelę turite?![]()
Ir dar kažkur skaičiau kad pagal Hcg dydį galima numanyti berniukas arba mergytė...…
Labukas,internete labai daug lenteliu, bet jos skiriasi, turetum vadovautis tos klinikos duomenimis, kur dareisi
Paprasyk ten, arba ju internetiniame puslapyje paieskok. Man tai iskarto su rezultatais atsiunte ir lentele palyginti
Na o pagal hcg dydi numatyti berniukas ar mergyte, tai cia mitas
Imetu is interneto pavyzdelius, kad matytum kaip skiriasi normos
Nu taip aš tas lenteles (panašias)
Catugne parašė:
Labukas,internete labai daug lenteliu, bet jos skiriasi, turetum vadovautis tos klinikos duomenimis, kur dareisiPaprasyk ten, arba ju internetiniame puslapyje p…
Na taip panašias lenteles mačiau uztad galvojau gal klaidingos įmestos. O dabar aišku
teks ieškoti, ačiū
Sveikos,
prieš savaitę dariausi HCG, buvo 36,560 IU/l, vakar prasidėjo didžiuliai diegliai, pasirodė rudų išskyrų. Šiandien daktarė apžiūrėjusi pasakė, kad mato tik pūslelę 4 sav., o turėtų būti pagal mmm 5 sav. 2 d. Viduje nemato jokių kraujavimu ir atsisluoksniavimų.
Šiandien tyrimas HCG parodė 3,80 mkg/l. Čia visiškai kitoks matavimo vienetas, todėl nesuprantu koks skaičius būtų pagal šį matavimą IU/l, kur praeitą savaitę dariausi. Gal kas buvote susidūrę?
Išrašė DUPHASTON'ą. Gydytoja nieko gero nepasakė, sako bus arba pseudo nėštumas, negimdinis arba labai vėlai implantavosi.
Tai antras mano praradimas... Nebežinau ar beverta tikėti, jog viskas pasitaisys.. Ketvirtadienį vėl einu pas ją echo ir tyrimams...
Beje, progesteronas buvo 47,04 nmol/l, o dabar 39,1 nmol/l..
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai