nematoma parašė:
kokioje nesamoningoje vietoje rasonet nesuprasciau pati toki gavus..
Tikrai taip. Pati kol issiaiskinau , tai uzeme ne mazai laiko
nematoma parašė:
kokioje nesamoningoje vietoje rasonet nesuprasciau pati toki gavus..
Tikrai taip. Pati kol issiaiskinau , tai uzeme ne mazai laiko
Erikute93 parašė:
Sveikos merginos. Situacija tokia. Su vyru planuojam leliuka. Viskas kaip ir gavosi. NT teigiami (ne vienas darytas). Laimes pilnos kelnes.
O pries kiek dienu darete testa, kai matete teigiama? Siaip skaiciukas labai mazas, tai vien is vieno tyrimo sunku pasakyt ar jis pries tai buvo mazesnis, ar dabar krenta. Na pasistenkit islikti rami ir islaukti sekancio tyrimo atsakymo
Erikute93 parašė:
Sveikos merginos. Situacija tokia. Su vyru planuojam leliuka. Viskas kaip ir gavosi. NT teigiami (ne vienas darytas). Laimes pilnos kelnes.
Na man rodos labai maži skaičiai 🤔 tokie būtų anksčiau nei mm dieną🤷♀️
elvin parašė:
Pritariu Jums, man hcg 50 rodė dar prieš mm dieną. Labai neaiškiai parašytos normos, bet panašu kad nelabai ką jos ir keičia šioje situacijoje.
elvin parašė:
Mano vėluojant mm buvo 39 su trupučiu. Skaičius normalus tol kol jis dvigubėja.
Šiuo atveju tik pakartotinis tyrimas gali pasakyti.
Irvutė parašė:
O pries kiek dienu darete testa, kai matete teigiama? Siaip skaiciukas labai mazas, tai vien is vieno tyrimo sunku pasakyt ar jis pries tai buvo mazesnis, ar dabar …
Pirmas testas buvo darytas 25d ir jau buvo teigiamas.
Ryt pakartotiniai tyrimai ir bus viskas aisku.
Nors jau nusiteikiau blogiausiam , kadangi vakar pasidariau testa paziureti bus kas ar ne ir antra vos vos imatoma buvo.
elvin parašė:
na man iki mm 4 dienom buvo 3 hcg, testai jau rode, mm diena buvo 45
tai nera cia labai mazi skaiciai, gal labai anksti pagavo..
nematoma parašė:
na man iki mm 4 dienom buvo 3 hcg, testai jau rode, mm diena buvo 45tai nera cia labai mazi skaiciai, gal labai anksti pagavo..
Na man siektiek kita situacija. Nestumas buvo, tik daktarai negalejo jo pamatyti gimdoje. Pradejau kraujuoti jau po testu padarymo. Ligoninej pasake persileidimas arba gali buti negimdybinis nestumas. Nebent neatmete labai mazo nestumo. Taciau kraujavimas... paskyre stebetis pas gine , hcg penktadieni dariau ur kartos rytoj. Tada jau bus aisku kaip ir kas. Kaip be noreciau tiketi , kad viskas gali buti gerai , tau faktai sneka patys uz save .
Erikute93 parašė:
Na man siektiek kita situacija. Nestumas buvo, tik daktarai negalejo jo pamatyti gimdoje. Pradejau kraujuoti jau po testu padarymo. Ligoninej pasake persileidimas…
patarciau kita karta iskart testus pasidarius nebekti pas gine, nes ji nieko nematys, bent dvi savaites palaukit.
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai