GyvenantiPuikiai parašė:
Jeigu kompensuoja, aš daryčiausi dirbtinįnes jei pratekamas, o stringa, kad paskui nereiktų vėl ar net netrūktų
jei tik turit lėšų vaistams, tai tikrai ba…
Diekuj man dabar tikrai labai svarbios visos nuomones
GyvenantiPuikiai parašė:
Jeigu kompensuoja, aš daryčiausi dirbtinįnes jei pratekamas, o stringa, kad paskui nereiktų vėl ar net netrūktų
Diekuj man dabar tikrai labai svarbios visos nuomones
Txxx parašė:
Diekuj man dabar tikrai labai svarbios visos nuomones![]()
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-23/page/45 šitoje temoje galite daugiau visko sužinoti
čia daug patyrusių merinų yra, paskaitinėkite
Delfiukė parašė:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-23/page/45 šitoje temoje galite daugiau visko sužinotičia daug…
Diekuj
GyvenantiPuikiai parašė:
O tu galvoji apie ivf?
E-mailė parašė:
O tu galvoji apie ivf?![]()
Na po lp nekompensuoja metus ar du
plius viskas gerai pas mane. Viskas prateka ir t.t., tai dar tikrai ne
o moteriai nepratekamas, kitam užstringa. Lp metu niekas netvarkyta, kompensuojama. Tai kodėl gi ne
O ir bandė 8 metus. Aš dar metų net neturiu bandymo sudėjus visus mėnesius
Sveikos, merginos
kreipiuosi su tokiu klausimu - reikia atlikti laparoskopiją dėl kiaušintakių pratekamumo (dešinės pusės kiaušintakis nepilnai prateka), gydytoja siūlo operuotis pas P. Vanagą, kokie atliepimai apie jį iš jūsų pusės? ir jei operuosiuos klinikose su siuntimu kiek pinigų atskirai duoti gydytojui? ačiū už pagalbą
MonaSgrey parašė:
Sveikos, merginoskreipiuosi su tokiu klausimu - reikia atlikti laparoskopiją dėl kiaušintakių pratekamumo (dešinės pusės kiaušintakis nepilnai prateka), gydyto…
o vanagas operuoja klinikose? kiek žinau jis operuoja krikščioniškuose gimdymo namuose. aš pas jį planuoju kovą operuotis. mano ginė sakė kad dabar jis kaune geriausias. kiek girdėjau tai jis neima pinigų, o ir aš pati prieš kyšius tai nieko nežadu duot.
-burbė- parašė:
o vanagas operuoja klinikose? kiek žinau jis operuoja krikščioniškuose gimdymo namuose. aš pas jį planuoju kovą operuotis. mano ginė sakė kad dabar jis kaune geriau…
Gal jau nebeprireiks
GyvenantiPuikiai parašė:
Gal jau nebeprireiks![]()
aha
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai