Venusss parašė:
Atsiprasau, patikslinsiu, turiu minty - kiausintakiu pratekamumas putomis. Gal kam teko Kaune Motina ir Vaikas klinikoj darytis?
Aš ateinantį trečiadienį šioje klinikoje darysiuos 😊
Jei moteris ilgesnį laiką nepastoja, jai greta kitų tyrimų rekomenduojama atlikti ir kiaušintakių pratekamumo tyrimą. Skaityti
visą straipsnįVenusss parašė:
Atsiprasau, patikslinsiu, turiu minty - kiausintakiu pratekamumas putomis. Gal kam teko Kaune Motina ir Vaikas klinikoj darytis?
Gane parašė:
Praneskit kaip sekes, as planuociau antroj kovo savaitej jei eiliu nera. Kelinta ciklo diena darys jums?
Venusss parašė:
Praneskit kaip sekes, as planuociau antroj kovo savaitej jei eiliu nera. Kelinta ciklo diena darys jums?
Bus 6cd 😊 aš kadangi atlikinėju tyrimus sutartus su ginekologe ir dabar vyksiu su atsakymais ir taip pat pratekamumą darysiuosi, mane tik ginekologė buvo įspėjus, kad registracijos metu pasakyti, kad dėl pratekamumo tyrimo, kad vizitui ilgesnį laiką paskirtų 😊 prieš gerą savaitę registravausi tai laikų bent jau pas mano ginekologe buvo 😊
Gane parašė:
Bus 6cd 😊 aš kadangi atlikinėju tyrimus sutartus su ginekologe ir dabar vyksiu su atsakymais ir taip pat pratekamumą darysiuosi, mane tik ginekologė buvo įspėjus, k…
Gal galit pasidalinti pas kokia ginekologe vaikstot? Arba gal rekomendacijos del ginekologo is tos klinikos?
Venusss parašė:
Gal galit pasidalinti pas kokia ginekologe vaikstot? Arba gal rekomendacijos del ginekologo is tos klinikos?
Pas Eliną Žurman pradėjau lankytis 😊 konkreti, maloni gydytoja 😊 dabar bus antras vizitas pas ją. Daug kas giria ir Žėbą ten dirbantį, bet rinkausi tarp jo ir Žurman 😊
Gane parašė:
Na aš jau po tyrimo, negėriau vaistų, iškęsti galima tikrai, net stebėjausi savimi, nes tikrai bailė esu 😁🤭 aišku išvada netobula, dešinėje puikiai prateka, kairėje…
Aciu, kad pasidalinot! As poryt eisiu, bijausi irgi. Visgi isgersiu kokio ibuprom pries. Kokia toliau eiga pasake gydytoja kai kairej pusej sunkiai prateka?
Gane parašė:
Pas ką eisite?
Mūsų tolimesnis kelias iui, dirbsim su dešine puse, dabar auginsim folius su vaist…
Pas Lina Ciaplinskiene eisiu, tik toki laika gavau, nes noriu pries ovuliacija pasidaryt. Nervuojuos, nes mm uzsitese, dar pateplioja siek tiek, kazin ar neisbars gydytoja ir neatsisakys daryt.
Ar jums po tyrimo neteplioja, nekraujuoja? O laparaskopija jau netikslinga jusu atveju?
Linkiu, kad jusu kelias butu sekmingas ir viskas pasisektu kuo greiciau!🙏🏻
Pakraujuoju, bet nedaug ir šiaip maudžia, nelabai dabar malonu, kaip per mm jausmas 😐 lp nesiūlė, o ir pati nelabai jos noriu darytis 😊
Nenusiteikite, aš ėjau irgi visko prisiskaičius, bet Žurman viską aiškino, kiekvieną veiksmą, man gal su pasiruošimu ir apžiūra truko 15 min maždaug 😊
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai