Xmamux parašė:
labasas. viskas nuo leliuku ir savaiciu priklauso ;)
O jus keliu savaiciu gimdet? Pas koki gydytoja.
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaXmamux parašė:
labasas. viskas nuo leliuku ir savaiciu priklauso ;)
Sair parašė:
Sveikos, laukiuosi pirmo leliuko, viskas nauja, daug skaitau ir renku info, tai dalinuosi rastu straipsniu apie skatinima, gal ir jums bus idomu ☺ www.inform…
Ten labai konfliktuotas veikejas, netikekit aklai viskuo kas parasyta internete. Paskaitykit ir ligonines pateiktus argumentus, nemazai straipsniu internete apie tai.
irma.jokubauskaite parašė:
O kaklelis buvo bent kiek prasiveres?
Buvo 3 cm atsiveres
o man nuleido vandenis 9 ryto ir skatino, kol galiausiai 12 nakties isveze i operacine su beveik 40 temp kaip veliau pasake, 5cm atsidarimu tik, vaika i reanimacija nes gime apsvaiges ir su temperatura bei igimta infekcija.. pamaciau tik kita diena. Veliau paskaiciau, kad galejau nesutikti su skatinimu ir butu buves normalus cezaris, nes pernesiojau 10 dienu ir atsirado hipertenzija, spaudimas laikesi 160 paskutines 3 dienas kai gulejau patologiniam.. Tikrai kita karta nebesutiksiu su skatinimu, nes prikankino, vemiau zaliu vandeniu istisai, ir jauciaus leisgyve
lejiuka parašė:
36+1, nubego vandenys. as prasiausi Millkintaites pagalbos. issikvieciau ja nakti. ji turi patirties su dvyniais. ir palaike ranka kai reikejo ir nuramino kai buvo baisu. dziaugiuosi kad su ja buvau
Xmamux parašė:
36+1, nubego vandenys. as prasiausi Millkintaites pagalbos. issikvieciau ja nakti. ji turi patirties su dvyniais. ir palaike ranka kai reikejo ir nuramino kai buvo …
Šiaip faina tokia, bet kai stūmiau ji telefonu skrolino
matyt kad nesusimokėjau
Bajorina parašė:
Šiaip faina tokia, bet kai stūmiau ji telefonu skrolinomatyt kad nesusimokėjau
![]()
o geras
Mamytės, kam darė planinį cp, jei anksčiau niekas neprasidės tai liepos 2 dienai ginekologė išrašė stacionarizuotis, o liepos 3 dieną sueina lygiai 40savaitė ir 1 diena, tai jei atvykstu ryte į priemimą liepos 2 dieną man padaro reikiamus tyrimus, o liepos 3 ryte cp? O jei pvz liepos 3 dieną atvykčiau iš ryto, tai tą pačią diena darytų cp ar irgi taip pat - kitos dienos rytą t.y. liepos 4d.?
Greta07 parašė:
Mamytės, kam darė planinį cp, jei anksčiau niekas neprasidės tai liepos 2 dienai ginekologė išrašė stacionarizuotis, o liepos 3 dieną sueina lygiai 40savaitė ir 1 d…
Man buvo planinis ir termino diena buvo sausio 16 tai pasake sausio 15 atvaziuot susitvarkysim popieriukus pasiziuresim kaip kas o 16 is ryto daro cp. Taip ir buvo puse 9 ryte jau gulejau operacinej☺️👍
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai