sabinaa1 parašė:
Aš pasakiau tai ką mano akušerė man pasakė. O toliau į diskusijas nesivelsiu. Nes man buvo pasakyta jog būtum 35sav gimdziusi tai skaitytusi jog isnesiotas.
Tai apmaudu man del tokiu akuseriu kompetencijos.
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdasabinaa1 parašė:
Aš pasakiau tai ką mano akušerė man pasakė. O toliau į diskusijas nesivelsiu. Nes man buvo pasakyta jog būtum 35sav gimdziusi tai skaitytusi jog isnesiotas.
Vaivora7 parašė:
Nu jeigu ji būtų tokia ne kompetetinga nemanau kad dirbtų gimdymo namuose.
sabinaa1 parašė:
Nu jeigu ji būtų tokia ne kompetetinga nemanau kad dirbtų gimdymo namuose.
Tada jus kazka ne taip supratote, nes tikrai pilnai isnesiotas 37 sav. Pasiklauskite dar karta, jei aktualu, arba skaitykite literatura
Be to KGN turi neisnesiotuku skyriu ir priima gimdymu neisnesiotus. Kiek zinau, nuo 32 sav.
asa22 parašė:
Man sake gimdymas,kad ir 32 sav butu jau cia Klaipedoj,vakar sake 😉
O pilnai isnesiotas sake taip pat 37 sav skaitosi.
O kai aš gulėjau pati ginekologė sakė, kad priimtų gimdymą tik nuo 34sav.5d., praktiškai nuo 35sav. O nuo 35 sav. gimes skaitosi tiesiog "anksčiau gimusiu" nei isnesiotas nei neisnesiotas 😃
Mary888 parašė:
O kai aš gulėjau pati ginekologė sakė, kad priimtų gimdymą tik nuo 34sav.5d., praktiškai nuo 35sav. O nuo 35 sav. gimes skaitosi tiesiog "anksčiau gimusiu" nei isne…
Vėjus kalba... priimtu ir 29 savaičių jei reikėtų.. tiesiog pagal taisykles nuo 32 jie pilnai pajėgus priimti. Pagrindiniai centrai Kaunas ir Vilnius. Bet jei nespėja išvešti mamos į kauna priima ir mažesnius. O jau tada nuo būklės priklauso ar veš į Kauna mažiuką ar ne. Mane su 29 savaičiu nėštumu išvežė į kauną, nes galėjom dar luktert. P.s. Galit nesigynčyt, nes esu neišnešiotukų organizacijoj ir ne vieną kart esu buvus KGN neišnešiotukų skyriuje ir bendravus su ten dirbančiom gydytojom.
Ramun parašė:
Vėjus kalba... priimtu ir 29 savaičių jei reikėtų.. tiesiog pagal taisykles nuo 32 jie pilnai pajėgus priimti. Pagrindiniai centrai Kaunas ir Vilnius. Bet jei nespė…
Tai jei gimdymas vyksta tai faktas, kad durų neužtrenks prieš nosį!!! Ir prie ko čia ginčijimaisi 🤔 su kuo aš ginčijuos anot jūsų, sakau tai ką sakė net 2 ginekologės, jei jūs dar daugiau žinot šią tema tai valio, bet niekas nuo to nesikeičia, vistiek geriau Kaunas arba Vilnius, čia tuose forumuose įdomiai, visada būna daug skirtingų teorijų, bet kaip iš tikro man jau nebe aktualu ir galva neskauda
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/klaipedos-gimdymo-namai-2
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai