Moncius parašė:
O kaip vyksta skatinimas?
Man buvo 10d virš termino tai skatinimą pradėjo nuleisdami vandenis, bet veikla neprasidėjo tai skatino vaistais.
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaMoncius parašė:
Man buvo 10d virš termino tai skatinimą pradėjo nuleisdami vandenis, bet veikla neprasidėjo tai skatino vaistais.
Moncius parašė:
man kai skatino, suleido vaistus, o mano draugei tablete i maksti ikiso
Moncius parašė:
Žiūrės pagal jūsų situaciją. Jei kažkiek bus kaklelis atsidaręs tada nuleis vandenis, o jei nebus - tada vaistais
jei nuleidimas vandenų nepadės, tada vaistais
Lisa parašė:
Kaip zinau suleidzia vaistus... bet tiksliai nepamenu kaip vadinasi. O ka Jums gydytojas pasake? Jus gal irgi berniuki laukiates?![]()
Ne, mergaites mes, bet ji jau labai neskuba😕
Moncius parašė:
Ne, mergaites mes, bet ji jau labai neskuba😕
Mano irgi neskuba, nieko , viskas bus
Gerai, su pilvais neliksim, is kitos puses jei gimdytumem tokiam karsty isprotetumem tikrai .
Meduolis parašė:
Sveikos mamytės, gal galėtumėt rekomenduoti cp gera daktarą kurios pačios turėjote operacija ..![]()
Cp dare Gerulskyte,labai sauni gydytoja,viskas praejo puikiai
Meduolis parašė:
Sveikos mamytės, gal galėtumėt rekomenduoti cp gera daktarą kurios pačios turėjote operacija ..![]()
Vienareikšmiškai Rauba!👌
Meduolis parašė:
Neverauskiene super atliko ir randas grazus
Meduolis parašė:
Man darė Juknevičienė, jie komandoje dviese dirba, ir Rauba buvo. Randas gražus, nors ir mano operacija buvo truputi sunkesnė negu įprastai..
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai