Mascarene parašė:
Nu faina, varai i paskaitas, bet nezinai nei pati kokias del tokiu va merginu 🙄
Aš kiek ten prieš tai skambindavau vis klausti, ar vyks jau paskaitos, pastoviai ji nežinodavo atsiliepus, tai kam ta informacija reikalinga ten tada
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaMascarene parašė:
Nu faina, varai i paskaitas, bet nezinai nei pati kokias del tokiu va merginu 🙄
Aš kiek ten prieš tai skambindavau vis klausti, ar vyks jau paskaitos, pastoviai ji nežinodavo atsiliepus, tai kam ta informacija reikalinga ten tada
Ema0721 parašė:
O sakykit kokiu laiku ir kurioj vietoj vyksta tos paskaitos tiksliau? Kad treciadieniais tai jau supratau, bet laiko ir vietos konkrecios nzn.. gal papasakos ks? Ne…
2 korpusas jei neklystu, akušerijos, 4 aukšte, konferencijų salėj, 14val, pati nesu buvus ten, bet nepasiklysit, važiuosiu aš šiandien pirmą kartą irgi
Krepsht parašė:
Kaip žiauru... prisikankinot...🤐
Tas gimdymas...tikras issukis. Labiausiai del vaiko pergyvenau <3
Eimada parašė:
Tas gimdymas...tikras issukis. Labiausiai del vaiko pergyvenau <3
Taip..svarbiausia leliukai❤ ir aciu D.,kad jiems viskas gerai❤
Akvilėeė parašė:
2 korpusas jei neklystu, akušerijos, 4 aukšte, konferencijų salėj, 14val, pati nesu buvus ten, bet nepasiklysit, važiuosiu aš šiandien pirmą kartą irgi![]()
Aš irgi zadu važiuot šiandien
Krepsht parašė:
Taip..svarbiausia leliukai❤ ir aciu D.,kad jiems viskas gerai❤
O prie viso sito dar ir auksini stafilokoka padovanojo musu vaikui...
Eimada parašė:
O prie viso sito dar ir auksini stafilokoka padovanojo musu vaikui...
AS daug kam padovanoja... Mūsų vaikas irgi gavo šią "dovaną"
Typota parašė:
AS daug kam padovanoja... Mūsų vaikas irgi gavo šią "dovaną"![]()
AS zarnyne? Kada nustate ir koks gydymas?
Eimada parašė:
AS zarnyne? Kada nustate ir koks gydymas?
Gruodžio viduryje nustatė iš pasėlio. Tuo metu panelei buvo 2,5 mėn. Gydymas tik gerosiomis bakterijomis, bet kad mes jas ir taip vartojom, o kakutis vis blogėjo... Iš pradžių vos vienas kitas kraujo siūlelis, po to kraujo krešuliukai, kol galiausiai kakutis tapo raudonas nuo kraujo
tuomet pradėjom kasdien duoti baby bioflora bakterijas. Po savaitės dingo kraujas, o po dar kelių savaičių ir spalva tapo gelsvai žalsva. Dabar jau 2,5 mėn jas be pertraukos vartojam ir galiu pasidžiaugti jog kakutis garstyčių spalvos su kruopikėm, būtent toks, koks ir turi būti. Planuoju bent jau iki vasaros duot tas bakterijas
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai