Laikrodis23 parašė:
Sveiki,parašykit vardą pavardę kas žinote😊
Labai reikia,o neatsimenu🙈🥰
Augusta Petrušaitė
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaLaikrodis23 parašė:
Sveiki,parašykit vardą pavardę kas žinote😊
Labai reikia,o neatsimenu🙈🥰
Augusta Petrušaitė
Cavy parašė:
Kai atvažiuoji gimdyti, kur lauko rūbus, batus deda? Palieka su tavim?
Aš buvau su vyrų,tai liepė vyrui paimti rūbus ir nusinešti į mašiną pasidėti ,o šiaip manau tiesiog į savo tašė susidėti galima ir tiek .
Cavy parašė:
Ačiū.
Tos, kurios termino dieną negimdė dar ką darėt? Pasiėmėt iš šeimistės siuntimą ir …
Man tiesiog israse siuntimą jei nepagimdyciau iki 41sav ,tai 41 sav būčiau važiavusi į gimdymo namus ir būtų jau pasilikę mane ten ,bet aš pagimdžiau iki termino.
Cavy parašė:
Kelintą vizitacija būna pogimdyviniam?
Dabar lyg pusryčiai barška, tai ko gero po jų? Mano leliukas reanimacijoj vis einu…
Įvairiai būdavo ,bet kažkur po pusryčių ir ateidavo apiprausti mažiuko,po to visa diena vis ateidavo kažkas tai ausytes patikrinti ,tai gydytoja širdelės paklausyti ,apžiūrėti ir pns,tai jei maziukas ne su jumis tai niekas manau ir neateis pas jus 🤔
Cavy parašė:
Kelintą vizitacija būna pogimdyviniam?
Dabar lyg pusryčiai barška, tai ko gero po jų? Mano leliukas reanimacijoj vis einu…
Maniškis taip pat po gimimo buvo reanimacijos/intensyvios terapijos skyriuje. Tai kol vaiko neparvežė į palatą, niekas pas mane ir nėjo. Atėjo tik 3dieną, kai reikėjo išrašyti mane iš pogimdyvinio ir perkėlė į kitą slaugos palatą.
O vizitacija nuo 9.30 iki 11 man atrodo. Poto nuo 11 išrašymai
Cavy parašė:
Ačiū už info.
Užklausiau moterų, tai ginekologai savaitgaliais išvis nevaikšto. Galvoju kada čia…
Paskutinė diena pas mane atėjo ginekologė tai tiesiog pakaluse ar viskas gerai ,ir nieko netikrino,su pirmagime pamenu tai liepė atsigulti nusirengti ir apžiūrėjo,tai matyt dabar jei gerai jaučiasi niekas ir neapziuri....
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai