2013.05.30 16:40 (prieš 13 m.)
Ingulis7 parašė:
Aš apie I. Gruzdienę irgi tik gerus atsiliepimus girdėjau. Jums žiūriu 4 gimdymas bus - visus pati pagimdėt? Sako, kad pirmas gimdymas ilgiausiai užtrunka, visi kit…
Žinokit kiekvienas gimdymas skirtingas. Tarp pirmojo ir trečiojo gimdymų nebuvo skirtumo, nes abu skatino neprasidėjus gimdymo veiklai bei nulašėjus vandenukui. Taigi abu buvo gan ilgi ir skaudūs, tik paskutinį kart požiūris į tai skyrės ir buvo morališkai lengviau
Dar po pirmojo neatsidalino placenta, tai reikėjo papildomos operacijos, plius kirpo daug, tai mėnesį sėdėt negalėjau, o sūnus nors ir buvo virš 4 kg. kažkaip išvengėm karpymų ir plyšimų.
O antra dukra gimė fantastiškai lengvai ir greitai.
Dabar likus visai nebedaug laiko, pasirodė kad laša vandenukas (juolab kad dukart su juo buvo problemų) tai nutariau pasitikrinti. Nes būna, kad jei nustato, kad bendras vandenų kiekis mažas, skatina gimdymą ir nuo 30 kelių sav. O ten nuvažiavus, nors ir nieko blogo neįtarė, paliko nakčiai, o po to dar vienai, nes norėjo pilnai padaryt echo. Ištikrųjų tai džiaugiuos patekus, nes atliko visus einamus tyrimus (Palangoje manęs nesiuntė kartoti kraujo, šlapimo nuo pirmo trimestro) plius padarė papildomus dėl placentos lokalizacijos, nes iki 30 sav. ji buvo pirmeiga. Ir tik padarius vaginalinį echo, paaiškėjo, kad šiai dienai negaliu gimdyti pati. Taigi po poros savaičių reikės ar gydytojų konsiliumo ar užteks vizito pas skyriaus vedėją (esu užsiregistravus konsultacijai) ir dar po vienos apžiūros spręs ar leis bandyti pačiai ar darys planinį cezarį.
Esu jau susitaikius su abiem variantais:))