As kai nescia gulejau ligoninej tai visgi pilna jaunu mamu buvo su bedom, nuo organizmo, nuo sergamu ligu priklauso o ne nuo amziaus

Kažkoks nesąmoningas ginčas Kiekviena žiūri pagal save
man 28 metai, bet aš dar tam nepasiruošusi, nes manau, kad : reikia planuoti vaikelį, kai turi bent kokį pagrindą po kojomis, jei vyras paliks, kad žinotum, kad tikrai išlaikyti galėsi vaiką. Jeigu aš būčiau susilaukus anksti, nebūčiau tiek patyrusi, pasiekusi. O kas sako, kad jaunystėje užaugini, o paskui keliauji, linxminiesi, tai nežinau, ar daugumai tai pavyktų, nes vaikas nuo 18 dar nėra toks savarankiškas, juk moxlai kiek kainuoja daug. O jei dar atsiras antras, trečias, neaišku, ar bus jėgų ir linksmintis taip. Nėra ko lyginti, kur jaunam keliauti ir panašiai, o kur jau pagyvenus
O vaikas ra labai didelė atsakomybė ir tam reikia būti tikrai nusiteikus ir pasiruošus visomis prasmėmis
lauruskaaa parašė:
As kai nescia gulejau ligoninej tai visgi pilna jaunu mamu buvo su bedom, nuo organizmo, nuo sergamu ligu priklauso o ne nuo amziaus
kaip ir sakau galima daug niansų ieškot bet vistiek visur spragų yra nuo sveikatos priklauso taip, bet kada sveikata šlubuot dažniausiai pradeda ?
irgi yra daug visokių faktų.. Čia tikrai tema begao be krašto
personalinis parašė:
kaip ir sakau galima daug niansų ieškot bet vistiek visur spragų yranuo sveikatos priklauso taip, bet kada sveikata šlubuot dažniausiai pradeda ?
irgi yra da…
sveikata pradeda slubuoti tada, kai ja nesirupinama. O ir siaip , nenoriu nieko izeisti, bet tas toks poziuris, kad 18-20 jau reikia prisigimdyt vaiku, jis man dar atkeliaves is sovietiniu laiku. As atsimenu, su vyru susituokem, na neskubejom su atzalomis, bet ko tik neisgirdau... Cia jie negali susilaukti. Isvaziavom paatostogaut - jie isvaziavo dirbtiniu apvaisinimu . Na juokinga. Siaip, Skandinavijoj pasakykit, kad virs 30ties moteris yra per sena vaikus gimdyt. Cia jusu logika butu nesuprantama, nes cia moterys tik pasistaciusios sau pagrinda pradeda kurti seima. Ir pasakykit, ar tie skandinavu vaikai nesveiki, issigime? Jie daug sveikesni uz musu lietuviu tauta
zilinute parašė:
sveikata pradeda slubuoti tada, kai ja nesirupinama. O ir siaip , nenoriu nieko izeisti, bet tas toks poziuris, kad 18-20 jau reikia prisigimdyt vaiku, jis man dar …
ne aš manau kad yra laikas nuo 20,25 dar kartą kartoju nemanau kad virš 30per sena bet apie 35 būtų pats laikas jau susitvarkyti 40 taip manau jau vėloka ir rizikinga
personalinis parašė:
ne aš manau kad yra laikas nuo 20,25dar kartą kartoju nemanau kad virš 30per sena bet apie 35 būtų pats laikas jau susitvarkyti 40 taip manau jau vėloka ir rizi…
rizika visur ir visad yra, net ir 20 ties gimdant. Bet, siaip, manau, kad nebereikalo gamta sutvarke taip, kad moterys galetu gimdyti ir vyresnio amziaus. Ir siaip, cia tarp kitko, didziuosius pasaulio genijus pagimde moterys budamos amziuje ;)
zilinute parašė:
rizika visur ir visad yra, net ir 20 ties gimdant. Bet, siaip, manau, kad nebereikalo gamta sutvarke taip, kad moterys galetu gimdyti ir vyresnio amziaus. Ir siaip,…
čia jau tiek daug yra visokių teorijų aš girdėjus daug visokių tik vat kuri tiesa nevisada pasakysi
o rizika sveikatos sutrikimams vistiek didėja su amžiumi kitaip būtų visada visos tikrinamos ir nuo dauno sindromo ir nuo kitų problemų o čia jau norit ar nenorit pripažint žinoma jūsų asmeninis reikalas
kaip ir sakiau nemanau kad ši tema turi vieną teisingą nuomonę čia isgi kiekvieno asmeninis reikalas
Sveikos, noreciau pasisakyti ir as Neplanuotai pastojau 20, as labai issigandau tikrai maniau ,kad per anksti ,nepsiruosusi, vyras vyresnis buvo jam 24, jis dziaugesi, buvo beproto laimingas. Pagimdziau 21 esu begalo laiminga ,kad sukurem nuostabia seima, del nieko nesigailiu ,bet jeigu buciau rinkusis kada gimdyti ,tai manau bent 5metus dar buciau palaukiusi. gerai ,kad mes bent pagrinda po kojom jau turejom ir siaip finansiskai pilnai savim jau rupinomes.. Sutinku su visom mamytem cia pasisakiusiom.
nors kaip pavyzdi vyresniu moteru turiu ir savo mama, su treciu pagranduku neplanuotai ji pastojo 36m, visi dziaugesi ir iki siol esam labai laimingi ,kad padovanojo mum broliuka, bet kas del amziaus ,tai tikrai jauciasi, nes mano mano brolis ir su sveikatele truputi problemu turi, alergiskas dulkem, daznai serga, astma turi. Mano mama per visa sao gyvenima nera nei rukiusi, negeria, tai mano manymu vien del amziaus galima "klijuoti" vaikui tokias problemeles. Dabar mano mano tevam 44-45m ir tikrai jie nesijaucia seni, kaip tik del jaunos gyvybes jie patys dvigubai atjaunejo, dar ir anukas pasokdina..
Taip ,kad nesvarbu kada moterys gimdo, anksciau ar veliau, svarbu ,kad vaikas butu pats mylimiausias ir laukiamas seimoje