Vafvaf parašė:
rasyti skunda, nes tik tada privalo ji nagrineti ir informuoti jus apie baigti.
Turesiu omeny...bandysiu skunda nusiusti idomu ar jis bent kazka pakeis ten
Vafvaf parašė:
Turesiu omeny...bandysiu skunda nusiusti idomu ar jis bent kazka pakeis ten
Stebuklelis-jau cia pat parašė:
Sveikutes mamytes...zinokit koki vakar kosmara isgyvenau...jau geriau gyvenime nebuciau i priemima Kretingos vaziavusi...mane kamavo pilvo skausmai ir nusprendziau …
Uzjauciu.pati ta pati pas ja patyriau.. Nusiramink, tai skaudu bet ivyko ir daugiau nesusidursi su ja. Rasyk skunda, as pabijojau bet dabar gailiuosi.
djdziukea parašė:
Uzjauciu.pati ta pati pas ja patyriau.. Nusiramink, tai skaudu bet ivyko ir daugiau nesusidursi su ja. Rasyk skunda, as pabijojau bet dabar gailiuosi.
Butu musu daugiau mamyciu nusiskundimu galetume bendra skunda rasyti ir pasirasyti visos po ja manau didesne itaka padarytume del jos darbo vietos...dabar bandysiu viena kazka padaryti,ir suprantu kad bus labai sunku
Vafvaf parašė:
tikrai taip, tik raštu!
Aš irgi su ja susidūrus buvau... irgi priėmime. Aprėkė,pralaukiau 2h už durų ir pareiškė,kad gaišinu ją,kad esu ne tik nemokša,bet malalietka ir panašiai. Ligoninės vadovybė prašo nutylėt. Kodėl ,nežinau. Čia reikia dsr aukščiau eit norint ištaisyt šitą reikalą. Televija ar spauda.
pukismyliloki parašė:
Aš irgi su ja susidūrus buvau... irgi priėmime. Aprėkė,pralaukiau 2h už durų ir pareiškė,kad gaišinu ją,kad esu ne tik nemokša,bet malalietka ir panašiai. Ligoninės…
As tapati pagalvojau apie spaudai pranesti ar televizijai bet biskeli bijau kad mano pavarde ims visur mirgeti ir neduok dieve mano seimai kokia beda nutiks bus nusiteike pries mus visa kretingos mediku brigada kas mano seima pasirupins uosviais vaiku vyru...cia nebent jeigu niekada nebesikreptume i Kretingos gydytojus tada galeciau meginti eiti viesu keliu...dabar skundas belieka kuris nezinau ar ka pakeis
As tapati pagalvojau apie spaudai pranesti ar televizijai bet biskeli bijau kad mano pavarde ims visur mirgeti ir neduok dieve mano seimai kokia beda nutiks bus nus…
Galima ir anonimiškai rašyti neminint nei vardo nei pavardės
Ativsi parašė:
Galima ir anonimiškai rašyti neminint nei vardo nei pavardės![]()
Manau tiesiog neitu taip issiusti skundo be vardo ir pavardes...bet pameginsiu kazka padaryti
Manau tiesiog neitu taip issiusti skundo be vardo ir pavardes...bet pameginsiu kazka padaryti![]()
Esu pati rašius skunda Kretingos poliklinikai, tai ir atsakymą gavau, esu rami kad bent skaitė
Ativsi parašė:
Esu pati rašius skunda Kretingos poliklinikai, tai ir atsakymą gavau, esu rami kad bent skaitė![]()
Vadinasi verta pameginti
saunuole esate
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai