reniukas parašė:
ar buvot kas lauke?? šalta?? sakau, gal planuotis pasivaikščiojimą, jei nelis??![]()
![]()
Aš lauke buvau su golfa ir plona tunikyte, tai taip vėsoka, bet jei gerą megstuką užsimetus turėtų būt gerai
reniukas parašė:
ar buvot kas lauke?? šalta?? sakau, gal planuotis pasivaikščiojimą, jei nelis??![]()
![]()
Aš lauke buvau su golfa ir plona tunikyte, tai taip vėsoka, bet jei gerą megstuką užsimetus turėtų būt gerai
irmux1 parašė:
ačiū kad apšvietei
žiūrėsiu , ką čia daryti
o gal pratinginiausiu namie
Sveikos mamytes,
nu ir priraset
tik nebuk keleta dienu ir va kalnas zinuciu
del savaitgalio matysim, jei sveciu neturesim atleksim trumpam nors
Forti su 2 menesiukais mazyle
Kazin Renatuk kaip cia tas oras, bet jei nelis, gal mes kaip visada 2h. ar kada ten bandom lysti, nors kokia 1-2h. pavaiksciosim, kaip manai
?
Kartą kūdikis paklausė Dievo:”Tu siunti mane į žemę rytoj, bet kaip aš ten gyvensiu, būdamas toks mažas ir bejėgis?"
“Tavo angelas lauks tavęs ir rūpinsis tavimi”, atsakė Dievas.
“Bet Dieve, čia, Danguje, aš neturiu nieko daryti tik dainuoti ir šypsotis, kad būčiau laimingas."
Dievas tarė: "Tavo angelas dainuos tau ir šypsosis tau. Ir tu jausi savo angelo meilę ir būsi labai laimingas."
Kūdikis vėl paklausė: "O kaip aš suprasiu, kai žmonės kalbės su manimi, jei aš nemoku kalbos?"
"Tavo angelas tau pasakys gražiausių ir mieliausių žodžių kuriuos tau kada nors teks išgirsti, ir su dideliu rūpesčiu ir kantrybe išmokys tave kalbėti", atsakė Dievas.
“Ką man reikės daryti, kai norėsiu pasišnekėti su tavimi?”
“Tavo angelas sudės tavo rankas kartu, ir išmokys tave melstis”, tarė Dievas.
“Bet kas gi apsaugos mane?” vėl paklausė kūdikis.
Dievas atsakė: "Tavo angelas gins tave, net jei kiltų pavojus jo paties gyvybei".
“Bet aš visada busiu liūdnas, nes aš nematysiu tavęs...”
"Tavo angelas visada kalbės su tavim apie mane ir išmokys tave grįžti pas mane, nors aš visada būsiu šalia tavęs” atsakė Dievas.
Tą minutę danguje tapo tylu ir ramu, bet jau buvo girdėti balsai iš Žemės. Kūdikis paskubomis paklausė:
"Dieve, jei aš turiu iseiti dabar, pasakyk man mano angelo vardą?"
“Tavo angelo vardas visiškai nesvarbus”, tarė dievas. “Tu tiesiog vadinsi ją MAMA”.
bbboruzele parašė:
Sveikos mamytes,nu ir priraset
tik nebuk keleta dienu ir va kalnas zinuciu
del savaitgalio matysim, jei sveciu neturesim atleksim trumpam nors
![]()
Forti su 2 menesiukais mazyle![]()
Kazin Renatuk kaip cia tas oras, bet jei nelis, gal mes kaip visada 2h. ar kada ten bandom lysti, nors kokia 1-2h. pavaiksciosim, kaip manai?
agam, aš irgi manau, jei nelis, galim lįsti lauk paslampinėti. mes apie kokią 13.30 - 14 val., tame tarpe galėtume. kaip jums, ar tinka tokiu metu?
reniukas parašė:
agam, aš irgi manau, jei nelis, galim lįsti lauk paslampinėti. mes apie kokią 13.30 - 14 val., tame tarpe galėtume. kaip jums, ar tinka tokiu metu?![]()
tinka
sveikutes visas su praesjusia musu svente
vakar mes irgi sodyboje savo pjoveme zole su traktariuku ir eme niauktis debeseliai , teko greit pakuotis namuko. Del susiburymo galesime ir pasmus kaikada tik dar nera jokios pastoges. Tad esant skaisciai saulei nepatogu, nors mes pavesine isiskleidziame.
Siuo metu kepu orkaiteje kepsniukus su bulvem ir bus su svieziom salotytem
ir ridikiukais.
Irmute minejai kad galima likti su nakvine tai kaikas pasiliksite ?
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai