2013.01.02 19:23 (prieš 13 m.)
sveikutes,as blogesniu Naujuju nepamenu ar esu turejusi.. zdz susirgom su vyru labai stipriai,tad suruosiau stala paprasta namie su lazanija,bet jau ta lazanija tai su tokiom linkstanciom kojom ruosiau..sekanti ryta atsikeliam,ziuriu man Edukas kazkoks keistas,sakau vyrui "nujauciu,kad vaikui,kazkas ne to" o vyras man neigt..ka Tu ziurek zaidzia,juokiasi viskas cia OK. na ka uzmiega,pabunda paimu i rankas,ir ka Jus galvojat motiniska nuotaika neapgauna,mano vaikas visas prakaito ismustas,ir dega,ir akutes raudonos istinusios...na ka is kart gydytoja i namus,tai ne tik kad persalima rado,bet toks saunus buvo,kad man is kart manes paklause "ar panele naktys bemieges? ir vaikas atpilneja daug" o juk taip ir yra,naktim jau nebepamenu ka reiskias issimiegoti,vaikas atpilineja beproto daug,o musu pediatre tik guze peciais sakydama kad vaikas turi isaugti...o va gydytojas ka reiskias in gamba is kart problemas atrado nereikejo net pasakoti,prirase vaistu visa maisa...tai dbr gydomes..snd lyg temperatura nebekyla..bet kaip gaila ziuret i vaiko istinusias akutes, kaip blogai jauciasi,ir is paskutiniuju Jis Tau stengiasi nusisypsoti
o musu pediatre tai viskas man nurasyta, vaika sake tikrins kas 4men (tai kur tai matyta,juk naujagimis,kas men turi but tikrinamas), problemu niekad neranda, daugiau pas Ja nebeeisim,geriau jau sitam pamokesim bet vaikas isaugs sveikas ir gyvus, nes sita tai labai mums daug zmoniu isgyre..na ir dbr besilaikydami jo patarimu tikimes greitai pasveikti...