MamyteNeringa parašė:
Ciao mamytes![]()
Labas, labas drasiau jungiames prie musu kompanijos ir laukiam pasakojimo apie save
MamyteNeringa parašė:
Ciao mamytes![]()
Labas, labas drasiau jungiames prie musu kompanijos ir laukiam pasakojimo apie save
Toli,oho kaip gerai tau gavosi,darbas,seima.Super
gita344 parašė:
Nu jau...kas tokio tose IT ligoninese? Nera jos prastesnes uz LT tikrai! Palei galimybes galima ir privacioje gimdyti. As pradzioj nestumo planavau privacioj, bet p…
As lankausi pas privatu gydytoja,bet jis dirba ligoninei,tai manau toj pacioj ligoninei ir gimdysiu.Dar apie tai su juo nesnekejau
.Bet esu girdejusi,kad jis is tu gyd,kurie uz naturalu gimdyma
.Aisku,priklauso nuo visokiu aplinkybiu.
Man viena karta teko vaziuoti i Palermo greitaja pagalba,tai kai pamaciau kaip jie dirba,kiek zmoniu ir pan.Tai ojojoj,nepatiko
Bet gal netycia pakliuvau ne is geriausiu ligoniniu
TOLI parašė:
"Mango" parduotuves vadove. po 3 metu darbo, su vyru nusprendem pradet kartu gyventi, o tai reiskia, kad man reikejo kraustytis i ITkadangi tai buvo mano svajon…
oi kaip fainai tau su tuo darbu isejo
as kaip noreciau jau pradeti dirbti, tai ne tas zodis
bet musu kaime ir jo apylinkese ziauri padetis su darbais
MamyteNeringa parašė:
Ciao mamytes![]()
sveika, naujoke
Egluciukas84 parašė:
oi kaip fainai tau su tuo darbu isejoas kaip noreciau jau pradeti dirbti, tai ne tas zodis
bet musu kaime ir jo apylinkese ziauri padetis su darbais :…
as irgi jau buvau pradejusi svajoti apie darba - tai ir buvo musu didziausia dilema - antras lelius ar karjera
tai vel nuspresti palikom dievuliui
sakem, pabandom pora menesiuku-jei lemta dabar dar pamamauti, tai atsius antra leliuka, jei visgi eiti dirbti - ne
ir vel is antro karto pavyko :))) bet jau mastau, kad su antru tiek ilgai neisbusiu namie
turiu slapta svajone - atidaryti savo anglu kalbos darzeli-mokyklele musu miestelyje :)))
Egluciukas84 parašė:
papaya, o kodel tu nusprendei gimdyti Lietuvoje?![]()
Labas mamytes....na pas mus tokia situacija kad vasara cia visi dirbame labai daug...maniskis tai praktiskai parom dirba.....ir tikrai negales man nieko padeti su musu lelyte...tai as nusprendziau vaziuoti namo kur mano artimieji..., jie man pades pirma menesiuka vaikuti paziuret ir siaip kazkaip savos sienos savi namai....nelabai as pasitikius cia tais daktarais...
o be to pas mus vasara 45 karcio ir daugiau....tai nezinau kaip lelyte su tuo karsciu
virman parašė:
Toli,oho kaip gerai tau gavosi,darbas,seima.Super![]()
Mano ginekologas irgi buvo uz naturalu gymdyma...bet pries veja nepapusi. Kai gulejau su lengvais saremiais ligoninej, atrode viskas palei eiga...bet staiga per pora valandu mane veze i operacine cezariui... Ginekologo mano net nebuvo, ne jo pamaina, nepaisant to, visi daktarai ir akuseres, seseles buvo nuostabus!
O del greitosios pagalbos...tai ten sumaistis. Neteks ten gimdyt
TOLI parašė:
as irgi jau buvau pradejusi svajoti apie darba - tai ir buvo musu didziausia dilema - antras lelius ar karjeratai vel nuspresti palikom dievuliui
sakem, paba…
Kaip fainiai Toli! As vesciau savo maziu i tokia mokyklele! Maciau, kad ir pas mus yra apylinkej! Italai isvis prazuve su uzsienio kalbom...Mano dukterecios baigusios cia vidurine mokykla nemoketu atsakyt- how are you? Supratau,kad ju isvis neismokina anglu kalbos...Jau zinau, kad savo sunu vesiu papildomai anglu kalbos, nes mokyklose nulis zyniu ir praktikos...
MamyteNeringa parašė:
Ciao mamytes![]()
Sveika prisijungus
Kuo musu daugiau, tuo geriau!
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai