2013.03.22 10:43 (prieš 13 m.)
o maniskis tai tiesiog isimylejes LT, net siulo medaus menesi LT praleisti :))) jis dievina lietuviska maista (tik saltibarsciai jam ne: ) jam labai patiko Trakai (ilsejomes ten pora dienu, kai dar su pirmu pilvuku buvau), visa Kursiu Nerija - visada bent viena savaitgali turim ten praleisti :)) Vilnius jam nelabai, bet tikriausiai todel, kad jis juros vaikas, gimes ir uzauges prie juros, jauciasi kaip narve be juros. o va Klaipeda, tai jam svajoniu miestas, kas, aisku, man labai patinka, nes tai mano miestas :))) vaziuodavom i Kretinga, i Palanga, i HBH (kas zino tokia garsia uzeiga prie Palangos
), vaikstinedavom po kruiziniu laivu terminala, senamiesti, Smiltyne, tevams vakaras palikdavom suneli ir lekdavom i klubus, kazino... mhmmmm o kur dar mano drauges irgi su mazais vaikuciais - kiek visokiu isvyku kartu prisigalvodavom
mano teveliai turi zemes Klaipedoje labai prestiziniame rajone (kazkada senais senais laikais nusipirko, kai dar centus kainavo, o dabar beveik puse milijono verta), tai svajoju ten nedideli namuka pasistatyti ir su seima gyventi :)) tik ka daryti kad tos svajones taip ir issipildytu
??