palette parašė:
Kiek laiko kepti? Aš visada grilyje kepu.ne ilgiau 16 min
Orkaitėje kepu ,175c tik įkaitinu gerai orkaite prieš dedant ir apie 20min
palette parašė:
Kiek laiko kepti? Aš visada grilyje kepu.ne ilgiau 16 min
Orkaitėje kepu ,175c tik įkaitinu gerai orkaite prieš dedant ir apie 20min
WhiteMouse parašė:
Perku biria, zemaitijos arba dvaro po 1 kg. Ir su sakute patrinu dar![]()
Dekoju uz receptuka
kepsiu pagal ji ;)
Pas mane wirpool (tikriausiai su klaidom parašiau)
agneta000 parašė:
Del buitines technikosas irgi renkuosi kaitlente bei orkaite. Aviteloj pardaveja aiskino atkreipti demesi i tai ar kaitlente apsaugota nuo el itampos suoliu :)…
Hmm nežinau pas mane kaitlente wirpool jau 3 metus indukcine.buvo tie šuoliai ne karta viskas gerai.labai gražiai man ji atrode todel ir nupirkau
lengvai valuosi ir iki šiol atrodo kaip nauja nors gaminu kasdien
orkaite esu labai patenkinta prieš 3 metus ji buvo naujausia iš electroluxo.ten yra fynkcija su vandeniu gamini ipili i bakeli vandens na kaip ant garu panašiai tai gaminu taip žuvi,lazanja,kugeli.ir labai greitai ten viskas pasigamina.prieš tai turėjau su ta valymo funkcija tai nieko ten normaliai nesivale arba aš nemokejau naudoti ja.gal kas pakomentuos kas turi
Kristina1988 parašė:
Whirpool kaitlente sakai
gal tokia smelines spalvos???
Kristina1988 parašė:
Gali buti kad turejot orkaite ne su pirolize o yra dar kazkoks kaitinimas garu pagalba
ten pripili i skarda vandens ir issigarina. O pirolize isdegina visus nesvarumus su didele temperatura kad lieka tik pelenai
viskas nukrenta ant dugno ir tik su skudureliu nuvalyti reikia.
agneta000 parašė:
Gali buti kad turejot orkaite ne su pirolize o yra dar kazkoks kaitinimas garu pagalbaten pripili i skarda vandens ir issigarina. O pirolize isdegina visus nesv…
Turiu as su pirolize, bet nepatiko ir man. Rudeni gal ir gerai, kol sildymo nera - ijungi pirolize ir namai kaista
agneta000 parašė:
Whirpool kaitlente sakaigal tokia smelines spalvos???
Sveiki. Pas mane whirpool smelines spalvos. I nieka nekeisciau vien del spalvos.
jau 2,5 metu naudoju, niekada neatrode, kad yra nesvari. Nors gal ne apie ta pati modeli kalbame. Kai rengiausi virtuve smelines spalvos rinkoje buvo tik si :/

agneta000 parašė:
Del buitines technikosas irgi renkuosi kaitlente bei orkaite. Aviteloj pardaveja aiskino atkreipti demesi i tai ar kaitlente apsaugota nuo el itampos suoliu :)…
Ačiū už puikius patarimus
Tikrai norisi išsirinkti, kad džiaugsmas vrtuvėje būtų
O dėl mikrobangų didelė abejonė, jau 3 m. nebenaudojame mikrobangės, nusistačiusi prieš
Reikia pasidomėti šia funkcija
Smėlinė spalva nuostabiai atrodo
Puikiai atrodo
Mimosa parašė:
Sveiki. Pas mane whirpool smelines spalvos. I nieka nekeisciau vien del spalvos.jau 2,5 metu naudoju, niekada neatrode, kad yra nesvari. Nors gal ne apie ta pat…
Ir mes turim šitą kaitlentę. LABAI gera, ne tik valyti, nepriskrenta, bet ir labai gerai veikia. Taip pat turime tokią pat orkaitę prie jos, tai labai prasta
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai