Saulee parašė:
Taip laukiuosi, nėštumas begalo sunkus labiau psichologiškai.
na taip, suprantama, kad baimių daug, bet sy karta tikraij pasiseks🙏 sekmes ir sveikatos jums😉
Saulee parašė:
Taip laukiuosi, nėštumas begalo sunkus labiau psichologiškai.
na taip, suprantama, kad baimių daug, bet sy karta tikraij pasiseks🙏 sekmes ir sveikatos jums😉
žirniuka parašė:
Ačiū
Eina 4 mėnuo po netekties... Išėjau į darbą, labai daug skaičiau, kalbu ta tema. Su vyru stengėmės labai gražiai įprasminti mūsų Angeliukę.. Buvo ir yra dar juodų dienų, bet tas skausmas išlieka visada. Tiesiog su juo pradedam išmokti gyventi..Man labai padėjo laiško parašymas ir perskaitymas, ten išliejau visą širdį ir jį parašius kažkiek tapo lengviau. Nebenoriu tiek daug verkti, stengiuosi netempti savęs žemyn. Su vyru pasakėm taip- mus turi matyti gyvenačius toliau, linksmus, besijuokiančius ir artimus vienas kitam. Supratau, kad jei greit fiziškai gyju, bet kol galvoje nebus gerai, tai ta laimė neaplankys. Stengiamės būti optimistai, ši nelaimė suartino mus labai su vyru.. meilė dar labiau žydi ir liepsnoja. Tikim, kad viskas bus gerai ir greit supuosim mažylį. Juk turim kas saugo mus❤️ Dažnai aplinkiniai stebisi-iš kur pas mus tokia stiprybė. Aš ir pati to savęs klausiu, atsakymą randu tik vieną- ją glėbiais mums siunčia dukrytė🙏🏼
Adrija parašė:
Eina 4 mėnuo po netekties... Išėjau į darbą, labai daug skaičiau, kalbu ta tema. Su vyru stengėmės labai gražiai įprasminti mūsų Angeliukę.. Buvo ir yra dar juodų d…
Labai uzjauciu... kas nutiko mergytei? Labai geraij, kad jus su vyru suartino nelaime.. kartu istverti viska tik lengviau... Laikas gydo..
žirniuka parašė:
Labai uzjauciu... kas nutiko mergytei? Labai geraij, kad jus su vyru suartino nelaime.. kartu istverti viska tik lengviau... Laikas gydo..
Užduso..
Adrija parašė:
Užduso..
☹☹☹ labai uzjauciu
Tikėjausi negrįžt čia...
Deja... Vakar būtų 7savaitės nėštumo. Nesivysto nuo 5...
Vėl nelaimė , 7mėn po pirmosios..Nėr ką lygint skausmo, kur pradžia nėštumo, kur vidurys. Bet..
Taaip pikta.. Šiandien, kai aš gedžiu savo antro vaiko, tūkstantis alkoholikių visam pasauly gimdo savo n-tąjį vaiką, kad atiduotų į vaikų namus vargui. Tūkstančiai abortų, lengva ranka priimamų sprendimų nužudyti, šiandien, o man plyšta širdis dėl to tik ką užsimezgusio embriono žūties.
Taip, man baisiai pikta..
Kaip gaila, liudna, skauda sirdi uz tave, sekiau tave planiukiu grupeje , paciai jau antras nesivystantis per metus, pries menesi taip pat nustojo vystytis 7 sav ,nezinau kur rasti siauda uz kurio galeciau uzsikabinti, suprantu dabartines tavo mintis, pati jauciu ta pati, laikykis
Dejma parašė:
Tikėjausi negrįžt čia...
Apkabinu tave 😇😘
Nuriedejo asara.... Man irgi buna labai pikta... Ypac kai turiu aplinkoje zmoniu kurie nevertina savo vaiku... O mes atrodo padarytume viska kad sugrazintume savo angelus i zeme.... 😇
Dejma parašė:
Tikėjausi negrįžt čia...
Užjaučiu... Suprantu Jūsų skausmą...
Linkiu stiprybės ir ramybės 🙏
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai