Smiliuke parašė:
Atvirkštinė proporcija aktyvumo su tth. Jeigu tth didelis - skydliaukės veikla lėta, neaktyvi. Jeigu tth mažas - ji labai aktyvi![]()
Aciu. Tai cia hipertiroze butu? ?
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįSmiliuke parašė:
Atvirkštinė proporcija aktyvumo su tth. Jeigu tth didelis - skydliaukės veikla lėta, neaktyvi. Jeigu tth mažas - ji labai aktyvi![]()
Laurike parašė:
Taip
Laurike parašė:
Hyper kai skydliaukė per daug aktyvi - tth mažas.
Hypo - sulėtėjusi arba sustojus jos veikla - tth didelis.
Laurike parašė:
Aciu Aldika ir Smiliuke?. Pas mane dar ir mazgine struma nustatyta. Idomu kaip hipertiroze ja itakoja? Gal mazgeliai labiau auga?
oj šito aš jau neatsakysiu
kai pas pačia autoimuninis, tai čia kažkiek daugiau žinau
sospiro parašė:
Na va viskas gavau tai reziume
Tth 0,005
Jūsų visi rodikliai padidėję rodo per aktyvią skydliaukės veiklą. Leliukui kenkia hormonų trūkumas, todėl nusiraminkite ir eikite vakare pas endokrinologą
jūs ir nerimaujat dėl skydliaukės veiklos, čia kaip simptomas
kelios valandos nieko nepakeis. Viską jums sutvarkys
brigela parašė:
Jūsų visi rodikliai padidėję rodo per aktyvią skydliaukės veiklą. Leliukui kenkia hormonų trūkumas, todėl nusiraminkite ir eikite vakare pas endokrinologąjūs ir…
Ir vel as
Buvau pas dakatre tai is pradziu sake oj kaip blogai blogai ir kad man blogai ir vaikeliui blogai po to pamate mano issiputusias akis ir po
10min kalbejo kad cia viskas ok ir negalejo pakenkti ?
Tai zodZiu israse propicili 50mg gerti 3kart paroje gaunasi 150mg? kazkaip dar paklausiau ar ne per daug tai pasake kad mums reikia numusti rodiklius?♀️ sake po
2sav kartoti tyrimus ir ziuresim kaip reaguoja
Ehh pasake kad miegociau ramiai ?♀️
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai