mamax2 parašė:
Baigėsi džiaugsmas tik atėjęs.. sustojo vystytis širdelė. 7+5, šiandien 10+3 turėjo būt...
♥️♥️♥️ Laikykites. Esu panašioje situacijoje..labai Jus suprantu ..
mamax2 parašė:
Baigėsi džiaugsmas tik atėjęs.. sustojo vystytis širdelė. 7+5, šiandien 10+3 turėjo būt...
♥️♥️♥️ Laikykites. Esu panašioje situacijoje..labai Jus suprantu ..
Ačiū už palaikymą,čia visos turbūt supranta tos mažos širdelės gyvybės kainą.
.lauktą,planuotą,išsvajotą..
Gricius liepė laukt natūraliai kol prasidės persileidimas,logiška?
Kitą savaitę turiu vizitą pas ginę, galvoju gal vėl medikamentais..nes jei jau dvi sav nustojo augt ir nieko nesidaro..
mamax2 parašė:
Ačiū už palaikymą,čia visos turbūt supranta tos mažos širdelės gyvybės kainą..lauktą,planuotą,išsvajotą..
Progesterono nevartojat? Jis gali stabdyti veiksmą.
Labai labai užjaučiu 🥺💐
mamax2 parašė:
Ačiū už palaikymą,čia visos turbūt supranta tos mažos širdelės gyvybės kainą..lauktą,planuotą,išsvajotą..
O kiek laukti sakė?
Nes man būtų šiandien 10 savaitė, o nustojo vystytis 6-7 savaite. Apie tai sužinojau balandžio 11, tai pasake gydytoja dvi savaites palaukti, jeigu ne - naudoti tabletes. Nes aš vartojau papildomai progestoroną, tai jaučiu kad šansų visgi natūraliai labai mažai. Žodžiu, turiu dar keletą dienų..
mamax2 parašė:
Aš laukiau.Buvo taip sunku psichologiškai.Savaime kažkiek išsivalė, bet ne viskas.Galiausiai vis tiek teko atlikti valymą.Nors man iškart daktarė ir gydytojas turkų sakė nelaukti.
Balandine parašė:
O kiek laukti sakė?
Nutrauksiu progesteroną ir zyborą.. liepė laukt pora savaičių,bet nenoriu tiek laukt..antradienį ginės prašysiu kažko. O tabletes naudot namie galima,ar tik ligoninėj? Nes aš per pirmą persileidimą ligoninėj vaistų gavau..
mamax2 parašė:
Nutrauksiu progesteroną ir zyborą.. liepė laukt pora savaičių,bet nenoriu tiek laukt..antradienį ginės prašysiu kažko. O tabletes naudot namie galima,ar tik ligonin…
Man davė namo. Skambinau i Vilniaus gimdymo namus- sakė su tabletėmis neguldo, jei noriu- tik abrazijai.
Santarose išvis kosmosas nėjo susišnekėti. Žodžiu, kitos sakė, kad Vilniuje su tabletėmis neguldo.
Tai teks namie naudoti.....
Aš progestorono jau savaitę nenaudoju, bet šiandien buvau echo, kad pasižiūrėtu kokia situacija.. tai gynė dar prie to pasakė, kad dar tiek to progestorono yra likę...
Tai nežinau kada jis pasišalins..
Estrella parašė:
Sveikos. Gal galit pažiūrėti kokį TLK kodą jums rašė siuntimui pas genetikus po IVF? Nes mano šeimos gydytoja sugrybavo, o aš nežinau
Man irasyta nestumo stebejimas kai buves nevaisingumas
Balandine parašė:
Man davė namo. Skambinau i Vilniaus gimdymo namus- sakė su tabletėmis neguldo, jei noriu- tik abrazijai.
Davė ginė?
Prieš kokius 7metus tai tikrai gulėjau ir davė tik tablečių. O kai antrą kartą kart nubėgo vandenys 21sav irgi gulėjau, bet irgi davė vaistų kad greičiau..
O kaži kur ko dar ieškot kodėl taip nutinka?
Taip pozityviai jaučiausi ,atrodė tiek daug pakeičiau gyvenime ir va pasisekė gal to ir reikėjo bet..
tai kas su manim negerai? Jaučiuosi kaip karstas savo žirniukam..jau trečiam..
mamax2 parašė:
Davė ginė?
Prieš kokius 7metus tai tikrai gulėjau ir davė tik tablečių. O kai antrą kartą kar…
Taip, davė ginė pas kurią lankiausi... VGN irgi kai skambinau pasakė kad gali duoti, bet ligoninėje nelaiko.
Laikykites... Žinau, kad žiauriai sunku, BET NEPASIDUODAM! Aš 7 metus laukiu neštumo: 1 IVF be kibimo, 1 FET be kibimo.. Diagnozė: neaiškios kilmės nevaisingumas 🤷
Ir atsitiko stebuklas kaip iš daugaus, pastojau natūraliai... Pagalvojau, kad gal toks ir turėjo būti mūsų kelias .. bet pasirodo NE. Jis dar žiauresnis.. ilgai laukta širdelė nustojo plakti...
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai