gelytea parašė:
rytoj eisiu pas seimos gydytoja, tai reikes viska aptarti, nes su kiekviena diena vis kazkas naujo![]()
Nuo pykinimo padeda borjomi
viduriams - chia seklos man dare stebuklus
gelytea parašė:
rytoj eisiu pas seimos gydytoja, tai reikes viska aptarti, nes su kiekviena diena vis kazkas naujo![]()
Nuo pykinimo padeda borjomi
viduriams - chia seklos man dare stebuklus
Dan1elė parašė:
Bet juk kaip tik ant wc popieriaus yra daug daugiau bakterijų, juk jis ten kabo visą laiką. Kažkaip nustebau ir dėl muilo, mano atmintinėje, kurią davė poliklinikoj…
O tai kuo jūs sausinate? Ar visai nesausinate? Aš tai su tuo popieriumi vos lengvai patapšnoju, kad nevarvėtų vanduo - netrinu ir nesausinu pilnai. Šiaip visuomet taip darau ir nesu turėjusi klaidingai teigiamo pasėlio (visada jau jei būdavo, tai rasdavo e.coli - kitokių bakterijų niekuomet nesu turėjusi, bet ir simptomai labai aiškūs būdavo).
O apvalau pačią talpą tai ir aš tik užsukusi. T.y., pasišlapinu į talpą (ją atsuku tik prieš šlapinantis, ne iš anksto), iškart užsuku ir tada jau apvalau.
Nežinau, gal čia kokios vienos tiesos nėra, sunku pasakyt. Man tai pasiteisinęs toks pasiruošimo tyrimui būdas, kokį minėjau ir aš juo vadovaujuosi, kaip liaudis sako, visą gyvenimą 🙂 Gal tą sausinimo dalį būtų galima ir praleisti, jei, tarkime, tarpvietė visai apskusta ir nėra tada tam vandeniui nuo ko varva. Mano atveju, aš nemėgstu labai apskusti, tai kažkiek pasausinti būtina. Na, bet čia jau detalės labai, gal per giliai kapstom.
Ausmieja parašė:
O tai kuo jūs sausinate? Ar visai nesausinate? Aš tai su tuo popieriumi vos lengvai patapšnoju, kad nevarvėtų vanduo - netrinu ir nesausinu pilnai. Šiaip visuomet t…
Tikrai detalės, dėl šluostymo, tai tiesiog kaip ir sakot esant pilnai depiliacijai nelieka nuo ko varvėti
kol kas tiek dažnai tikrai neteko daryti šlapimo tyrimo, bet šiandien kaip tik buvo antras ir laukiu rezultatų tiesiog. Pirmasis, aišku, buvo nustatyti bendrai būklei, nitritai, ketonai, gliukozė ir t.t. O dėl to buteliuko šluostymo, tai tiesiog toj atmintinėje užstrigo, kad apšluostyti ir tada užsukti, bet gal jau nesvarbu tikrai
Dan1elė parašė:
Tikrai detalės, dėl šluostymo, tai tiesiog kaip ir sakot esant pilnai depiliacijai nelieka nuo ko varvėtikol kas tiek dažnai tikrai neteko daryti šlapimo tyrimo…
Aš dar pagalvojau, kad jeigu kažkas ir liktų nuo tualetinio popieriaus, tai pirmoji šlapimo srovė turėtų nuplauti, ir vidurinioji dalis tada jau ir būtų be jokių priemaišų. Su muilu yra kiek kitaip - jis palieka nematomą plėvelę, ko ta pirmoji šlapimo dalis gali ir nenuplauti, ir tokiu būdu tie muilo likučiai gali patekti į mėginį.
Aš šiandien irgi vyrui įdaviau, kad nuvežtų, tai irgi kaip tik surinkau šlapimo mėginį. Bet BŠT, o ne pasėliui. Pasėlis buvo darytas anksčiau, niekas neišaugo, ačiū D 🙂
Ausmieja parašė:
Aš dar pagalvojau, kad jeigu kažkas ir liktų nuo tualetinio popieriaus, tai pirmoji šlapimo srovė turėtų nuplauti, ir vidurinioji dalis tada jau ir būtų be jokių pr…
Irgi pergyvenu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai ir nereikės jokių vaistų. Atrodo, kad tas neštumas neduoda kada atsipalaiduot, pergyveni laikotarpį su klausimu plaka ar neplaka širdis, paskui pergyveni kol Nipto atsakymas ateina, tada pergyveni kol sulauki didžiojo skano, tada va pergyveni kol lauki kitų tyrimų, po šito jaučiu pergyvensiu iki sekančio apsilankymo pas ginę
kosmosas...
Dan1elė parašė:
Irgi pergyvenu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai ir nereikės jokių vaistų. Atrodo, kad tas neštumas neduoda kada atsipalaiduot, pergyveni laikotarpį su klausimu pla…
Na taip, visiškos ramybės ir aš neturiu (o su pirmu nėštumu neturėjau tuo labiau) 🙂 Kai ilgai ir natūraliai negali pastoti, tas nėštumas toks trapus atrodo. Taip yra, ir reik priimti savo emocijas, ne robotukai esam 🙂
Labutis, merginos,kas kiek laiko darote ug?
Pirmadienį skaudžiai sudurė giliai makštyje( kaip kažkur skaičiau sužaibavo)keleta kartų, suskaudo pilvas, lyg ir suspazmavo sutraukė, maudimas dar jautėsi antradienį ir trečiadienį...padidinau diasporal ir nuo trečiadienio geriu po du pakelius per diena, vakar ir šiandien jaučiuosi gerai....paskutinį kartą ug dariau sausio 8d, neapsisprendžiu ar važiuoti tikrintis🤦♀️ bijau kad žiūrės kaklelį, po paskutinio patikrinimo gruodį pradėjau kraujuoti🤦♀️
Coca-Cola parašė:
Pirmadienį skaudžiai sudurė giliai makštyje( kaip kažkur skaičiau sužaibavo)keleta…
As eidavau echoskopo apziurai kas 1-2 sav 😊🙈
Jeigu neramu, tikrai nueikite apziurai. Tokiu metu turetu daryti echoskopija per pilva, nera butinybes daryti vaginaliniu budu. Kaklelio matuoti nera reikalo, nebent yra pagristu itarimu kad jis trumpeja ir yra prieslaikinio gimdymo rizika.
Coca-Cola parašė:
Pirmadienį skaudžiai sudurė giliai makštyje( kaip kažkur skaičiau sužaibavo)keleta…
Labas
ug darausi tik tada, kada paskiria gydytoja
o tai tikrai nera daznai. Paskutini karta buvau sausio 7, atrodo, dabar eisiu vasario 22d ir tai tik tyrimus aptarsime, abejoju ar ug darys.
Bet zinokit ir man keistai kartais makstyje buna, ten giliai giliai, atrodo kad oro patenka. Zinokite net sunku apibudinti ka jauciu, bet toks kaip oro burbuliukas susprogtu, labai keistas jausmas ir tikrai sunkiai apibudinamas. Bet kol kas nekreipiu demesio, lelyte duodasi pilvelyje, atrodo viskas gerai.
As manau stebekite save, vistiek judesius jauciate, kraujavimo nera, tai gal nera labai ko pergyventi. Sulaukite vizito ir papasakokite gydytojai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai